Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
Kariyer Kapısına giriş yaptım biraz önce yazılı sınav sonucunuz girilmiştir uyarısı vardı yukarıda çan işaretinin yerinde ama sonra kayboldu. Puan da gözükmüyor.
-
Heyecanlandırmak gibi olmasın ama personel dairesi bu saatte çalışıyormuş bugün en geç yarın yayınlancakmış
-
@domaggie bende de öyle oldu acaba nedendir ️
-
@umuthepvar Son işlemleri yapıyorlar diye düşündüm ben yukarıdaki iletiyi de göz önüne alarak.
-
@domaggie +1
-
Kariyer kapısında bende de aynı bildirim vardı yazılı sonucu girildi diye. Sınav aşamalarında ise yazılı sınav için onay bekliyor yazıyor. Demek ki sonuçlar girildi onay yapılacak. İnşallah en kısa zamanda ilan edilir
-
Yarın da böyle geçmeseydi iyiydi:(
-
@umuthepvar açıklandı
-
endüstri müh. den 1 kişi geçmiş
-
İktidardan 70,2 46. Sıra olumlu diyor Ne demek nu şimdi mülakata kalamadım mi?
-
@devrevissiz liste sitede yayımlandı hocam
-
@devrevissiz kaldınız demek Hocam, hayırlı olsun
-
@vasıflıişsiz bana mail geldi listeyi göremedim. Olumlu sonuçlanan arkadaşlara hayırlı olsun. Mülakatta başarılar dilerim.
-
@user86 teşekkür ederim
-
@user86 sitede hocam liste
-
@vasıflıişsiz anlamadım benden kaynaklı sanırım duyurular kısmında yok bende liste. Ui kaçla kapatmış Hocam girebiliyor musunuz?
-
@vasıflıişsiz Yine yanıltmadın, teşekkürler hocam. Mülakat sonuçları için de senden haber bekleyeceğiz:)
-
Uluslararası ilişkilerden girdim sınava. İlanda belirtilen sayının 3 katı mülakata kalacak denmiş sonuç ilanında, bu durumda 24 kişinin listede olması lazım ama 17 kişi var. Benim 84le olumsuz olmuş. Niye böyle anlamadım.
-
@vamos rica ederim hocam ama artık bir şey yazmayacağım bugün üzdüler beni
-
Listeyi nereden görüyoruz acaba