@avemim sınav günümden önce aradıgimda son gün 22 si o zamana kadar karantinaniz bitmiş oluyor, sabah 9 da gelin dediler. Sonra da Cuma günü arayıp komisyon test istiyor gelmeden dendi. Cuma günü test yaptırdım, bugün de soruldu tabi test sonucuma baktı görevliler, komisyona da bilgi verdiler. Ben eşimden temasliydim aslında, 10 gün önceki testim de Negatif ti. Fakat sonraki süreçte dönmüş olabilir diye yenisini istediler.
user86 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@qqqqq Ben de aynı şekilde Hazine ve Maliye Bakanlığının ayrılma ihtimali olduğu ve öncesinde sonuçları açıklayıp kimin nerede çalışacağının belli olacağı duyumu aldım.
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
@justaa Ben geçen seferki sınava giremedim, YDS 82 olmasına rağmen son 2 yıl içinde olmadığı için başvuramadım. İlk e-YDS ye girdim ama tabi başvuruya yetişmedi. O yüzden daha ilk girişim ya, cahil hevesi bendeki.
-
@tl-hmb evet Hocam dün bi abiye ulaştık Üniversiteden, sınav kağıtları Bakanlığa gönderilmiş. Onun tahmini bu hafta ya da haftaya açıklanabilir sonuçlar.
-
@vasıflıişsiz F5 tuşu kırılmadan açıklansa bari, daha lazım olacak.
-
Arkadaşlar mülakata girmeyenlerin sayısını soranlar vs. olmuş da. Ne amaçla soruluyor bilmiyorum ama hani katılım az olursa alım şansımız artar diye düşünen varsa diye yazmak istedim. Çoğu kişi Covid yüzünden sınava giremedi. Benim sınav günüm 16 si olmasına rağmen karantinada olmam dolayısıyla sınavım yarına alındı. Daha bir çok kişi var bu durumda olan. Bu yüzden de mülakatlar listede yazdığı tarihte bitmeyecek, ötelenecek demektir. Yine de gönlümden geçen, umarım başka yerlere yerleştiği için gelmeyenler olmuştur da şansımız artmıştır.
-
@carpe-vita ben de geçen seferkine girmemiştim ama bu sefer gerçekten kolaydı.Uluslararasi İlişkiler alan soruları;
- Westfalya Barış Antlaşması
Viyana Kongresi
Responsibiliry to Protect kavramı
Bir küçük tanım daha vardı unuttum - Türkiye nin 2.Dunya Savaşı'ndaki tutumu
- İsrail-Filistin sorunu ve güncel durumu
- NATO nun kuruluş amacı ekseninde Soğuk Savaş sonrası dönemde değişim süreci.
Bi de bu soruların ucu bayağı açık geldi bana.
Ayrıca İngilizce sınav seviyesi tahminimin çok çok altındaydı. Herkese iyi puan gelecektir İngilizce den. Ve bence de belirleyici olan Alan Bilgisi olacaktır. 12 kişilik sınıfta 3 kişi gelmemişti bizde de. - Westfalya Barış Antlaşması
-
@blavk evet bizden öneri istiyorlardı soruda.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Şimdi benim anlamadığım e-YDS 2020/13 e başvurdum ilk alımlara yetişecekti fakat sınav ertelendiği için başvuru yapamadım. İlla son 2 yıldaki YDS puanı isteniyorsa barı iki başvuru arasında bir YDS sınavı olsaydı yani. Madem bu alım yeni biraz daha ileri tarihe ötelenemez miydi? İlk başvuru yapanlar başvurabilecek yine bu alıma da, ne kadar mantıksız bir durum olmuş.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Şu an tek temennim başvuru süresi dolmadan ertelenen e-YDS nin yapılması.
user86 tarafından gönderilen son iletiler
-
Bana Cuma günü tebligat geldi, olumsuz. Beklediğim bir sonuçtu, umarım hak edenler kazanmış olsun. Umutları boşa çıkmamış olsun.
-
@sonilanbukucu çok teşekkür ederiz. İnşallah hayırla kolaylıkla nasip olur hepimize. Ben dün sayıları öğrenmek için aradım, sınava kaç kişinin gireceği bilgisini vermediler.
-
Sadece mülakat tarihi var. Başka hiçbir bilgi yok. Açıkçası detayları çok merak ediyorum ben. Kaç kişi alınacak, kaç kişi sınava girecek...
-
@BuzDevriSid muhtemelen aranmistir. Beni de aradılar, çok şaşırdım. Hayırlısı olsun hakkımızda
-
RE: 2023 KPSS ALAN
@user86, içinde söyledi: 2023 KPSS ALAN
Merhabalar arkadaşlar, yeni bir başlık oluşturup kalabalık yapmak istemedim ama açıkçası nereye yazacağımı da bilemedim. Burdan başlayım dedim.
Elimde çokça A Grubu Kaynak kitap var. 2020 sınavı için almıştım. O tarihin en güncelleriydi. İhtiyacı olanlara kargo karşılığı ulaştırmak istiyorum. İktisat, Maliye, Muhasebe ve Hukuk dersi kaynakları. Hiç kalem çizilmemis diyebilirim bir kaçı hariç. İhtiyacı olan ulaşabilirse sevinirim. Bu ekonomide satmaya gönlüm el vermedi. İnsaallah birilerinin işine yarar.
Arkadaşlar kitaplarımın hepsini gönderdim isteyenlere bilginiz olsun. Kolay gelsin hepinize.
-
RE: 2023 KPSS ALAN
Merhabalar arkadaşlar, yeni bir başlık oluşturup kalabalık yapmak istemedim ama açıkçası nereye yazacağımı da bilemedim. Burdan başlayım dedim.
Elimde çokça A Grubu Kaynak kitap var. 2020 sınavı için almıştım. O tarihin en güncelleriydi. İhtiyacı olanlara kargo karşılığı ulaştırmak istiyorum. İktisat, Maliye, Muhasebe ve Hukuk dersi kaynakları. Hiç kalem çizilmemis diyebilirim bir kaçı hariç. İhtiyacı olan ulaşabilirse sevinirim. Bu ekonomide satmaya gönlüm el vermedi. İnsaallah birilerinin işine yarar.
-
RE: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Uzman Yrd. Alım İlanı 2021
@rtoric Başvuru Onaylandı yazıyor
-
@olmazoisbence doğru hatırlamışim o zaman. Ben de biran yanlış gördüm de sizi de boşa haberdar ettim sandım. Bu arada daha önceki bir başvurum 3 katı aday içerisine giremediğim için iptal edilen başvurularımda gözüküyor benim. Ondan ötürü dedim acaba mülakata hak mı kazandım acaba diye.
-
@user86 yanlış alarm kusura bakmayın. Tam sayfa görünmeyince direk ilk başvuru kabul kısmını görmüşüm
-
Arkadaşlar benim Kariyer Kapısı sayfamda durumum başvurunuz onaylandı olarak değişmiş. Mülakata hak kazandım mı demek oluyo bu?