17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
20.00 / 22.00 / 01.00 sizce ne zaman ?
-
Arkadaşlar siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama sayın bakanımız şu saate kadar sosyal medyada canlı yayına geçmedi ki bütün konuşmaları sosyal medyadan canlı yayınlanıyor bu bir işaret olabilir mi
-
@selemannn çok güzel bir tespit kardeşim. Muhtemelen liste üzerine uzlasiyorlardir
-
@ese0603 bugün aciklanacaksa eğer ucu de guzel
-
Kaymakam adayları şubesini arayan var mi
-
Ben aradım liste tamamlanmamış.Bu hafta açıklanır mı sorusuna inşallah dediler.
-
Bugün açıklanmaz yanlış alarm
-
-listeyi bize ne zaman verirlerse o zaman yayınlıycaz ancak bugün açıklanmaz sanmıyorum" dedi personel işlerindeki beyefendi
-
Her mulakatta ilgili kisi boyle soyluyo sonra aksamina aciklaniyo insallah bu da boyle olur . 100 sansli kisi bakalim hangimize nasip olacak ?
-
Gecen sene 3. Gün yine bakanlığı aramışlar bilgimiz yok denmiş gece 12de acıklanmış :)) bakanımızın gündemi yoğun bugun ankarada ise bu sürec bitee gibi geliyor.
-
Arkadaşlar ne guzel şeyler söylüyorsunuz. belki de gercekten bugün açıklanması için " goklerden gelen bir karar vardır" bilemeyiz
-
Bakan bey makamında mı acaba bugün
-
@hakimim_25 bakanla alakası olacağını sanmıyorum bakan adınada imzaya çıkabilir..
-
İmzayı personel genel müdürü atıyor.
-
bugun 14 te bkanlar kurulu toolantisi var aksama dogru biter toplanti bakan ankaradadr sonuclar bu aksam aciklanabilir diye dusunuyrum
-
Kaymakam Adayları Yonetmeliginden;
Sözlü Sınav Komisyonu, sınav sonuçlarını ... liste haline getirip imzalayarak...Personel Genel Müdürlüğüne teslim eder. Sözlü sınavda eşit not alanların sıralandırılmasında yazılı sınavdaki başarı sıraları esas alınır.Personel Genel Müdürlüğü, ... belirtilen kadro sayısı kadar adayı ... kazanmış olarak ilan eder. Ayrıca,yedek başarı listesi ilan edilmez.
-
@kaimmakam ilan eden PGM ama listeye son seklini veren bakan bey ve mustesaridir.
-
@ese0603 elbette
-
..........
-
@aliali bakanlar kurulu saat 19 daymış kardeşim