17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Diriliş onu izledim. Kimse beğenmedi bizim evde ama ben baya beğenmiştim.
-
Bu ileti silindi! -
@Diriliş samir kapan tam da memur khan espirisi yapacakken
-
Şimdi son duyum çarşamba mı
-
@Dag.Kom. aamir khanin kotu filmine rastlamadim ben
-
@kayyimmi her devrin bir kusuru var arkadaşım. Osmanlı'da da son iki yüz senede devlet memurluklarının para ile satıldığını, iltimas, adam kayırma ve rüşvetin altın çağını yaşadığını, askerlerin savaşmayı unutup birer esnaf kesildiklerini hepimiz okuduk, biliyoruz. En güzel devlet Türkiye Cumhuriyetidir. Diğerleri Türkiye Cumhuriyetine giden yolda geçiş dönemleridir. Bu devlet bizim son ve en güçlü devletimiz olacak. Başka hülyalara dalmaya hacet var mı?
-
@kayyimmi inşallah kazanamazsın sen
-
@hakimim_25 duyum falan degil kardesim hepimiz bi tahmin atiyoruz resmen
-
@Kymkm105 sanki biri duyum demiş de yukarda
-
-
Sayin @kayyimmi ve @Dag-Kom rica etsek de bu konulari tartismayi birakir misiniz
-
@Kymkm105 benim nickimi alıntılıyor ben kimseyle tartışmıyorum ki, cumhuriyet rejiminin kalbi olan mülki idareye talip olup da başka hülyalara dalmak abes değil midir. Osmanlı Devleti'nin bizim konumuzla ne alakası vardı da sevgisini belli etmeye gerek duydu arkadaş. İlginç.
-
@Dag.Kom. kendince vardir sebebi takmayalim bu konulari kiymetli arkadasim
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaslar yapmayin ya tadi kacti forumdaki muhabbetin lutfen ama
-
@kayyimmi INSANLARI ETIKETLEMEYI BIRAK SENDEN OLMAYANA KEMALIST TERORIST FETOCU CHPLI MHPLI DIYE IFTIRA ATAMAZSIN . SEN BU ULKEYE KULLIYEN ZARARSIN .
-
@kayyimmi sana hem 657 sayılı kanunu hem de bu forumun kurallarını okumanı tavsiye ederim.
-
@adayadayı kazanirsam 657de cok kalmayacagim kardesim benim icin bir basamak olacak sadece
-
Olmadi arkadaslar ya biz devleti temsil etmek icin bu sinava girmedik mi batisi dogusu bizim degil mi muslumani gayrimuslimi Türkü Kürdü bizim vatandasimiz degil mi farklilklra saygi duymazsak ve degerlerimzi korumazsak huzur mutluluk olur mu bu cennet vatanda
-
@kayyimmi ozaman sadece forum kuralını hatırlatayım "İzinsiz reklam yayınlama ve siyasi parti propagandası yapma üyelikten çıkarılma sebedir."