17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Banderas11 bizdeki 6. Hisciler sağlam duyum almış gibi ilk önce kendi inanıyor sonra buraya yaziyor
-
Zaten 2014 'ün 3 günde açıklanma sebebi 3 ay sonra sınav yapılacak olmasiydi
-
@Diriliş ama 2015 de erken açıklandı
-
@Kaydı-Silinmiş 2015 te de secim sonrasiydi bi belirsizlik vardı belirsizliği daha da artırmamak için erken açıklanmış olabilir
-
Herhangi bir duyum ve beklenti yok galiba bu aksam yine umutsuzluk hakim
-
@Kymkm105 malesef yok hocam
-
@Kaydı-Silinmiş bugun aradim bi hanfndi cikti bi bilgimiz yok siteyi takip edin dedi sadce bu tarz bilgi veriyorlar
-
Eger dun gece sayin bakan liste uzerinde calistiysa bu gece belki aciklnr yoksa aciklanma ihtimali yok
-
Kendimizi avutmayalim baska islerimz varsa onlarla ilgilenelim bize bugun de ekmek cikmaz gibi
-
Bu akşam/gece açıklarlar gibi bir his var içimde. Kaçıncı hissim bilmiyorum ama artık bu iş 1-2 güne bitecek diyorum. Ben daha mülakat tarihleri belli olmamışken bir kez şubeyi aramıştım. Oradaki güzel sesli bir kadın, mülakatlarınız çok geçe kalmaz, zaten fazla zamanımız da yok demişti. Peş peşe sınav yapılacağı belliydi en başından. Bütün bunlara dayanarak, bu gece veya en geç yarın gece açıklanır diye HİSSEDİYORUM.
-
Acıklanması için bakan beyin incelemesi beklendiyse bu gece acıklanır aksi halde çok farklı nedenlerle bu sürec uzuyor ve uzamaya da devam edecek gibi.
-
@AR15 inşallah kardesim ama beklenenden uzun surdu hala bekliyoruz ve bizim hislerimz yaniltti bu sefer
-
@Kymkm105 benim hislerim biraz kuvvetlidir
-
@Banderas11 uzulerek soyluyorum ama pek umudum yok
-
@AR15 ama kac kez hissettm olmdi diyosun
-
@Kymkm105 espiri yaptım. Birisi demiş 6. Hisçilere kaldık diye. Benimki artık kaçıncı his bilemiyorum anlamında.
-
@AR15 inşallah yaa sen de çekip gitme de sonra
-
@AR15 bu sürec bizi cok yordu ondandir krdsm
-
bekliyoruz bakalım.
-
Galiba bazi arkadaslar ya totem yapiyor ya da umudu kestiler kimsenn sesi cikmiyor firtina oncesi sessizlik gibi