17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar duyum hatta kismen tahminler falan bile hikaye. gecenin iyice ilerleyen saatleri ya da sabahın körü hariç her an her dakika acıklanabilir. bekleme sürecini daha çekilebilir hale getirmenin yolu sayfalar süren hurafeler üretmek degil, latifeli, ironi dolu paylasımlar yapmaktan geciyor bence.
-
Murekkepler bitmiş, yorgun bilekler
Bu forum kislamiz, hepimiz asker
Bu ümitli gençler sonucu bekler
Allahu ekber, Allahu ekber -
Sayin bakanimiz ve mustesarimiz sosyal medyadan herhangi bi paylasim yapmadilar galiba bakanliktalar. nacizane dusuncem ya bu gece sonuclanir ya da belli bi sure beklicez hemen olmaz galiba.
-
@Kymkm105 kalan 99 kisi uzerinde fikir teatisinde bulunuyolardir nasilsa 1 kisi belli dimi hesabi da kapatmis sanirm
-
@ese0603 ciddi mi : ))) tam trolmus korkak
-
@ese0603 bilmiyorum kardesim
-
@kayyimmi ya troll ya da ciddiydi anlayamadim ama umarim ona ve onun gibilerine nasip olmaz bu meslek.
-
@ese0603 hakedenin kazandigi bi sinav sonucu olur insallah
-
Devlet buyuklerimz oyle sahislari ayirt ederler oylelerine bu kutsal gorevi vermezler suphesizki.
-
@ese0603 inanmiyorum ben dogru olsa forumlarda niye geziyor nasilsa garanti ki torpili saglam olsa bile bu capsizlikla zaten almazlar onu
-
@Kymkm105 işte öyle bir şey yok 5 dakikada kimse bir şeyi hakedemez
-
@Morientes128 temennimiz odur
-
@Morientes128 15.000 kisiden 400 arasina girip mulakata giderek zaten hakettik . Mulakatin bilgiyi olctugunu kimse iddia etmiyo burda ki zaten komisyondakilerin tecrubesi 5 dakikada senin nasil biri oldugunu anlamaya yeter . Ilk defa mulakatta gorev almadiklarini varsayip yillardir bu meslegi ifa ettiklerini goz onunde bulundurursak 5 dakikada yeter 10 dakikada
-
@ese0603 yanliz bu komisyonun ilk mulakatiydi hepsi daire başkan yardimcilardi
-
@kayyimmi tecrubeleri yeter diyelim o zaman sonucta mesleklerinin ilk yili degil
-
@ese0603 5 10 dakika yeter diyorsan ben bir şey demiyorum sana özel sektör de en küçük pozisyon için saatlerce mülakat oluyor
-
Kaymakamlık kutsal bir meslek değildir. Dünyalık hiçbir şeye kutsallık atfetmeyelim derim.
-
@ese0603 acikcasi kaymakamlik gibi bir meslekte liyakat hakketen onemli ama 400 kisi bunu kanitladi zaten daha onemlisi guven ve mevcut hukumetle uyumlu calisabilecek yani kendine yakin düşüncedeki kisilerle calismak istemesi cok normal bu yuzden komisyonun birsey anladindan ziyade neyazik ki referanslarin onemli rol oynadigi aşikar
-
sizler gibi ümit ve heyecanla beklemekteyim. Allah yüzümüzü güldürsün.
-
@kayyimmi o da var evet haklsn