17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bakan Siirt'ten Konya'ya, Konya'dan da Van'a geçti, icisleri.gov.tr çok geç yayımlıyor haberleri.
-
@hakimbey evet geliyo haklsn bnde basladm calismaya cunku skldm beklemekten bos bos
-
@hakimbey 16 puani gecerli olcak mi yoksa 17 puaniyla mi sence yoksa her ikiside mi
-
Keşke şu kdgm sınav açsa yemin ediyorum şu kaymakamlık defterini kapatcam
-
Bugün ümit varmı?
-
@hakimim_25 yok
-
@Jaromi @s8 kesin maliye bakani imzalamış 1hafta icinde ilan gelir 2016 puanlariyla alim olacak
-
@hakimbey eyvallah
-
Şu sınavı açıklasınlae artk hbişeye adapte olamaz oldum
-
@hakimim_25 22 mart 22.00 fena olmazdı dimi
-
Bende de umut yok bugün için. 8 günde bi duyuru yapmışlar, aynı güne 2 duyuru zor İnşallah açıklanır. Beklemek zor zanaat.
-
Insafsizlik yapmayp kpss basvurularini da dusunup bu gece ya da yarin gece aciklarlar diye dusunuyorum
-
Bugün olacağına dair hala ümidim var benim. Belki de cuma gecesi açıklanır, pazartesi kazananları evrak işlemleri için çağırırlar...
-
Hadi be kardeşim bi açıklanmadı sizinde.Daha bekleyen var
-
@hakimbey 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Jaromi @s8 kesin maliye bakani imzalamış 1hafta icinde ilan gelir 2016 puanlariyla alim olacak
2015 puanları da olur değil mi?
-
@hadibakalim tabi 2015 sinavi 2 yil gecerliydi 2015de kullanilabilir tabi
-
Bugün açıklanmaz cuma belki çünkü subedekiler bile belki 3 gün belki 3 ay dediğine göre daha çalışmaların devam ettiğinin göstergesi bu da bizi her şeyi oluruna bırakmaya yeter kendimizi daha da yıpratmayalım size iyi geceler dostlar
-
Arkadaşlar Kpss'ye her ihtimale karşı başvurun sınav ücretini de cuma günü yatırabilirsiniz bizim sonuçlar Cumaya sarkar sanırım Cuma günü de açıklasınlar artık ya gerçekten iyi değiliz
-
Arkadaslar beklemekten umut etmekten bi hal olduk ama yapacak bi sey yok aciklamiyorlar biz de buna mecburuz beklemeye devam
-
Belki o gün belki bugün. Yok bakan şurada müsteşar burada. Yok listeler hazır soruşturma yapılıyor. Yok koridorda bile liste değişiyor.yok Bugün olmazsa cuma kesin. Yok bu hafta olmazsa demekki referandum sonrasına kaldı. Vesaire uzar gider. Velhasıl kelam; BIKTIK USANDIK.