17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arayan var mi bakanlığı
-
12345678
-
@teska 1234567890 derken ?
-
Bakanlığı arasakta bilgi vermezler, yapılabilecek bir şey varsa o da sadece beklemek.
-
Merhaba arkadaslar bu forumu yeni buldum bende diyorum memurlarnette hic kıpırtı yok meğer millet buradaymis:)
-
Arkdsim aramis dalgami gecti ciddi mi soyledi bilmiyorum ama soyle dediklerini soyledi hafta basinda bu hafta icinde aciklanmasini bekliyorduk bugun yarin aciklanir demis tabi konustugum kisinkide bi tahmindi diyor
-
@hakimbey gecistirmis olabilir onlarda bıkmıştır sürekli aranmaktan
-
@fetih1453 geçiştirmek isteselerdi nisanda aciklanir derlerdi çünkü bidaha aramayalim diye
-
Ben şimdi aradım, çok nazik de bir ağabey açtı teli ama kayde değer bişey demedi belki bir saat sonra açıklanır belki bir hafta inşallah iyi olur dedi kapattık
-
@Berheva gercekten bu calisanlarin hic bilgisi yok mu ya
-
@KNUT-Wicksell üstad sayıştaydan ne haber bizim böyleyse sizinkini düşünemiyorum
-
@idareci37 kısa süreli geçiştirme bugün yarın demiş 2 gün kazanmış ee sonrası hafta sonu pazartesiye kadar rahatlamislardir
-
Aksam yine nobetlerdeyiz
-
@Berheva öylr dediyse acaba bi saat sonramı açıklanacak
-
Arkadaşlar evet sabirsiziz ancak soylede düşünmeden olmuyo normal bir memur almiyor ıçişleri bakanlığı mahallin en büyük mülki idare amirini alıyor yetistiriyor, alınacak 100 kişi belkide 2 yıl sonra bir ilçe yönetecek onun için skintiya girmek istemiyor bakanlık .15 temmuz 'dan sonra Türkiye eski Türkiye diil su anda ki bakanımız eski bakanlar gibi oturduğu yerden yönetmiyor sürekli sahada çok calisiyor.Topyekun baktığımız zaman 1 saat sonrada aciklansa 1 ay sonrada aciklansa boynumuz kıldan ince ,günler haftalar çabuk geçiyor biz elimizden geleni yaptık ve türkiyede %2 lik dilime girerek zaten en büyük başarıyı yakaladık bundan sonrası Rabbimizin alnimiza yazdığı yazgidir.
-
KESİN BİLGİ ARKADAŞLAR YAYABILIRSINIZ...Komisyon hala degerlendirmelerde bulunuyormus mulakat performansi, referanslar vs. Hepsi masaya yatirilip komisyon tarfindan incelndikten sonra liste belirleniyor ve son olarak gozden gecirildikten sonra kaymakam adaylari subesine geliyormus yani anlayacaginiz kimsenin bir bilgisi yok komisyonun degerlendirmesi bitince subeye bildirilecek ve dakikalar icinde yayinlanacak burda yapilanlar dedikodudanin ibaret sordugunuz kisiler bakan bakanyardimcisi yada komisyondaki kisiler degilse itibar etmeyin
-
Peki bu "kesin bilgi"yi bakan bakan yardımcısı ya da komisyondaki kişilerden mi öğrendin ?
-
@osaduman ogrenmistir bi yerden ya fazla sorgulamayalim kimsenin trolluk yapacak hali bile yok artik ve gercekten az kaldi
-
@hakimbey ya ne mulakat performansı ya. Siz ona inanıyor musunuz. Keşke ona baksalar ama maalesef
-
@osaduman Yok memurla konustum guvenlik sorusturmalari geldikten sonra komisyon ve referanslarin bildirildigi bakan yardimcisi masaya otururlar degerlendirirler bakan yard. Bakanida bilgilndirir tabi surekli bunlarin disinda ne oldugunu biliyorum diyende yalan soyler dedi