17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@yemre6606 inşallah abi hayırlısıyla o güzel haberi alırsak uykusuz gecelerin pek önemi kalmaz: )
-
@kaimmakam allah korusun kardeş
-
@yemre6606 o işin şakası tabi ama delirmeye ramak kaldı. Ya tel elimden düşmüyor.
-
@heseyeri aynen. Bu forumda kazanan çok olacak ama inşallah. Foruma yazı yazan, katkı yapan kardeşlerim kazansın allahın izniyle Bu da forum duası olsun.
-
@yemre6606 abi ben pusuda bekleyerek bu foruma katkı sağladım bende dahil miyim bu duaya
-
@heseyeri muhakkak. Ama Sen yinede yorumla katkıdan imtina etme. Forumlar önemli
-
@yemre6606 senın duydugun gıbı sanırım 27sıne kaldı bu ıs
-
@yemre6606 tabiki abi forumda olmasa iyice kendimi yiyecem meraktan
-
@s8 ben de inanmaya başladım artık bu tarihe. Ama belli olmaz. Bir anda çıkabilir liste. Biz sadece laf kalabalığı yapıyoruz
-
@yemre6606 olsa da olmasa da gelıcem bı cayını ıcmeye
-
@s8 allah razı olsun bekliyorum her daim. Bi de kadir karasu vardı. O da kesin gelecem diyodu. Sevgilisinden ayrıldı galiba. Ses çıkmadı: )
-
geceleri çabuk geçsin diye akşam koltukta tv izlerken uyuyp 12 1 gibi uyanıyorm,bakıyorm yine yokhadi iyi geceler dostlar, dükkanı kapatıyorum
-
Aranizda karamanli olup kazanan varmi veya bildiginiz arkadaslar.
-
@kbbkbb Artık aramıza dön kardeşim
-
Salı 22 veya çarşamba 22 diyen arkadaş troll basiymis gün saat verenlere laf söyleyip kendi söylediği tarih ve saat gelmeden forumdan kaçması bunun bir göstergesi
-
@Diriliş ben arkadaşa laf söyleyince geniş geniş konuşuyordu birde
-
günaydın arkadaşlar...
-
Bugun buyuk gun hazir misiniz ?
-
@duyumsuz bi de senin gibi sorgulayanlara cikisiyordu kendi şimdi kaçtı gitti neyse benim bugünden umudum yok
-
@hakimbey büyük gun derken?