17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@s8 Eyvallah.Beklentiye girelim ama açıklanmazsa da üzülmeyelim diyelim.
-
@Asımın-nesli 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@s8 Eyvallah.Beklentiye girelim ama açıklanmazsa da üzülmeyelim diyelim.
Tesekkurler iste buydu.
-
Arkadaslar trol olsa bu kadar aciklama yapmazdi umursamaz bekleyin de gorun derdi ancak guzelce anlatti
-
@Kymkm105 bu mulakata hep beraber girdik simdi de hep beraber bekliyoruz . Benlik bi olay olmasa da trolluk yapsam amenna . Aciklandi aciklanacak diye 14 gundur hicbiseye adapte olamadim . Ben bana soyleneni paylastim umarim size karsi haksiz cikmam
-
@s8 aciklanmayabilir de krdsm nolcakki canin saolsun
-
Arkadaşlar ben sınavın yakın bir tarihte açıklanacağını düşünmüyorum bu sınavı diğerlerinden ayıran birşey var 15 Temmuz darbe girişimi ile bu güne kadar geçilen sürede göründü ki tüm kurumlara FETÖ/PDY mensupları öyle bir yerleşmiş ki o yüzden Bakanlık titiz bir çalışma yapıyordur. bundan eminim. Çünkü kahraman sandığımız kaymakamlar fetöcü çıktı. bence kendinizi buna hazırlamalısınız. tahminim o ki şu an liste yedekleriyle birlikte hazırdır. en ufak fetö bağlantısı bulunduğunda asil liste değişecektir. mit araştırması uzun sürüyor. Sayın Bakanımız ın yurtiçi gezilerini takip etmeye bence gerek yok. Bakan Bey 3 tane il gezip gece bakanlığa gelip gece 3 te ayrılıp sabah 7 de yeniden Bakanlıkta olan bir insan. Hepinize Allah sabır versin işiniz kolay değil biliyorum ki KPSS ye de çalışamıyorsunuz şu an aklınız meşgul.
-
@s8 senin duydugun kişiye bugün açıklanacağı ne zaman söylenmiş kardesim
-
Arkadaslar eger bugun aciklanacaksa kaymakam adaylari subesinde bir hareketlilik vardir arayin sorun bir hareklilik varsa bilgi vereceklerdir
-
@böğürtlen sen mulakat asamasinda mi yapildi saniyosun sorusturmayi osym aciklamadan kazanan 400 kisinin isimleri oraya gider sorusturma baslar yani 20 ocaktan beri yapilan bi sorusturmadan bahsediyoruz . Sence o zamandan bu zamana DEVLETIMIZ kimin ne oldugunu iyice anlamamis midir ?
-
@paretooptimum hareketlilik olsa bile evet dogru tahmin ettiniz bizde aciklamaya hazirlaniyoduk mu diyecekler ?
-
Keşke bugün açıklansa,cidden ben de bi an once bitsin modundaym.ama üzülerek söylüyorum ki referandum sonrası söylentileri had safhada.inşallah doğru değildir.zaten bugün de açıklanmzsa bu söylentiler doğru diyeceğim kendi adıma.
-
Arkadaşlar inş açıklanır ama daha önce kaybeden bi arkadaşım şu açıklamayı yaptı önceden sınav sonuçları ile mülakat arası 2 3 ayı buluyordu ve o süreçte güv. Soruşturması yapılıyordu sizde çok erken yapmışlar mülakatları o yüzden eski alımlarda da ki açıklanması süresi ile bunu kıyaslamayın bence uzar dedi
-
@duyumsuz onceki sinava gore sadece 10 gun erken yapildi
-
8 de TÜRKİYE'mizin maçı var , n'olur çikar myz gruptan ?
-
@s8 Kardeşim sen şimdi birak maçı fln konuyu dagitmayalim uzar gider o konu burda.senin duyumunu aldığın kişiyle bugün hiç konuştum mu birdaha
-
@Kaymakam58. Hayir konusmadim , konusayim mi ?
-
Senin için bir mahsuru yoksa bekliyoruz
-
@Kaymakam58. Ne bekliyosun dostum iyi misin sen ? Benim babamin oglu sandin heralde ? Ben gibi sende bekliyorum duzgun duracaksan konusalim efendi gibi davran biraz kafamiz dagilsin diye mac muhabbeti yapalim dedik hemen eksilemissiniz inanmiyosanz beklemezsiniz dikkate almazsnz soylediklerimi bu kadar basit kardesim tamam mi ?
-
Bu duyumu ne zaman aldin çünkü dünkü konuşmalarında böyle bir şey yok
-
Adam o kadar sinirli ki baska bi konu konusulmasina tahammulu yok 100 kisi sevinecek 300 kisi uzulecek nasip de varsa 100 kisi icinde olurz olamasak da isyan etmeye gerek yok