17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. Canm kardesim evet aynen dedigin gibi ama su da var duydugum kisi oraya gidip de hani bugun demistnz noldu neden aciklanmadi diyemez cunku bakanligin takdiri degil mi ?
-
Açıklanıo demek hadi bakalım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Hakkedenler kazanır inşallah...
-
@kamikaze yo anladım onemli degil
-
Arkadaşı fazla sıkıştırmayalım. Hayırlı neticeler bizlerin olsun. Listeye girenler hemen ışınlanmasınlar.
-
@s8 Duyduğunuz kişi icisleri den mi yanlış anlamayın gerçekten artık birseylere inanmak istiyoruz tüm ailemiz bunu bekliyor bizde yiprandik lütfen su cuma gününün hayrına doğru bilgiler verin bize
-
Hayda beni ikna et diyorlar bir de arkadaslar inanmayın istemiyosanız acıklancak diyor arkadas acıklanmazsa birgün daha eksilmiş olur ne değişecek.
-
@Kaymakam58. Cumanin hayri hepimizin uzerine olsun ama bana diyen kisinin de nerden oldugu bana kalsin
-
Ya bi de soyle dusunun aciklanmazsa bende sizler gibi hayal kirikligi yasayacagm neden yalan soyleme ihtiyaci duyayim
-
Senin duyumunu aldığın kişiye bugün açıklanacak mi demisler
-
@Kaymakam58. Bisey sorucam yanlis anlama ama dalga mi geciyosun . Burda 14 gundur heba olduk beklemekten . Bisey duydum soyleyeim dedim pisman oldum .
-
14 günden beri öyle şeyler duydukki bizde heba olduk sana normal bir soru sordum kardeşim Allah razı olsun duydun paylastin ama bizi de anla burda o kadar yalan soylendiki kimseye inanasimiz kalmadı inşallah senin dediğin gibi olur
-
@Kaymakam58. Dostum anliyorum seni bende bittim beklemekten bana soyleyen kisinin dedigi bu . Ama bi aksilik olur ya da baska bisey olur aciklanmaz onu o da bende bilemeyiz . O da onlara gidip niye aciklamadiniz diye hesap soramaz. Bugun olmazsa da burdan gitmicem hakkiniza girmeye gelmedim cunku buraya . Hep beraber beklicez aciklaninca da hayirli olur insallah
-
@Kaymakam58 kazanirsan yemek ismarlican bana cok zorladin sen beni
-
Sana birşey daha sorucam affına siginarak daha da birşey sormicam duydugun kişiyi sen biliyosun zaten bunuda paylaşma duydugun kişinin sana verdiği bilgiye göre bugün aciklanma ihtimali nedir sana göre
-
bir trolcuk vakasi daha bitmedinz gittiniz inanmayin bu insnlara prim vermeyin sizde akillanmadinz aksam yine ayni seyler olacak ve biri hesabi silip topuklayacak
-
@Kaymakam58. 80
-
@teska yav he he
-
@s8 Kardeşim inş dediğin gibi olur ve açıklanır.
-
@Asımın-nesli insallah aciklanacak ama ola ki aksi bisey oldu ne bana soyleyenin gunahi var ne de benim , hesabi da kapatip gitmicem burdaym
-
su trolcuklere prim verdiniz surece size acimayacagim bakin saat 12 kadar heyecan yapcaksnz ama bosuna itibar etmeyin su trolcuge he he deyin gecin