22 Mar 2017 18:52

Arkadaşlar merhaba. Gördüğüm kadarıyla ilk günlerdeki heyecanlı bekleyiş yerini -haklı olarak- gergin bekleyişe bırakmış. Yaşadığım süreç beklemenin, beklerken sağlıklı bilgi edinememenin ne kadar zor olduğunu tahammül sınırlarımı zorlayarak öğretti bana. Dolayısıyla öğrendiğim gayri resmi ve hatta kaynağının bile belki de sağlam olmadığı bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Edindiğim bilgi, Bakanlıkta mülakatla ilgili bi çalışmanın olmadığı belki önümüzdeki günlerde böyle bir çalışma yapılabileceği yönündedir. He kaynağı sağlam değil derken, forumda 'şu saatte açıklanacak şu gün ilan edilecek' tarzında bir kaynak da değil. Ben bizzat duymadığım için sağlam değil dedim. Duymadığım, birincil ağızdan ilan edilmeyen hiçbir bilginin kaynağı sağlam değildir itikadımca. Amacım benim gibi sabırsızca bekleyen arkadaşları az da olsa teskin edebilmek siz değerli arkadaşlara yardımcı olabilmek. Gönül isterdi ki sizlere açıklanacağına dair bilgiler vermek, ancak duyduğumu aynen aktardım. İnşallah yanılırım ve yarına bile kalmaz açıklanması. Amacım umut kırmak değil yardımcı olmak. Sonuçların hayırlara vesile olması dileğiyle...