17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Evet arkadaslar bir provokatoru daha ortaya cikarttik yazdiklarindan da belli zaten . Yokmus gibi davranirsak kendiliginden kosarak uzaklasacaktir.
-
Bu ileti silindi! -
Ben arkadaşı kaymakam adayı sandım ve muhatap kabul ettim. Bizim konumuz değildi bunlar haklısınız. ama olayı bu raddelere ben getirmedim.
-
Sayfayı da 110'a getirdik ya bakalım nolucak artik
-
@Dag.Kom. @ese0603 zaten kaymakam aday adayiyim ve ilk 100de mulakata kaldim goruslerim sizi rahatsz etmis olabilr ozur dilerim ama konusmak geldi icimden hepsi bu
-
Tamam arkadaşlar bu tartışma kapansın lütfen. Bu gece için umut var mı?
-
Biz Milletimize Devletimizin en yakin temsilcisi olcaz insallah önumuzde M.Fatih SAFITURK gibi buyuk bi ornek var onlarin hatirasina saygili olmaliyiz oyle yigitlerin koltuguna talip olmak icin ciktim ben bu yola
-
@kayyimmi estağfirullah, benden özür dilemenize gerek yok. Ben ne güzel film izleyecektim alıkoydunuz beni
-
Stresten birbirinizi yediniz yahu.. Etmeyin da : )
-
Sakin olun hepimiz vatan evladıyız.
-
@kayyimmi ISTERSEN 1.OL INSANLARI ETIKETLEYIP IFTIRA ATTIKTAN SONRA NE BURDA NE DE ALLAH KATINDA DEGER GORURSUN . AYRISTIRMA IFTIRA ATMA BI GUN BASINA GELIR NE DEMEK OLDUGUNU ANLARSIN SIMDIDEN CEKIDUZEN VER KENDINE YOK BOYLE IYI DIYOSAN ALLAH VE SENIN ARANDA HADI IYI GECELER DAHA DA YAZMAZSAN SEVINIRIM
-
@ese0603 Hocam boş ver şuna cevap verme. Adam daha referansı yüksek olan sınavı kazansın mantığında. Boş ver cevap verip onurlandırma.
-
@ese0603 iftira bize yakismaz okudgunu anlamaktan acizsin sanirim ben kimseye iftira atmam neyse birdaha cvap vermicem
-
Evvelki sene Guy sonuçları açıklanacağı gece Ankaradaki arkadaşlar gib'in önünden anlık rapor veriyordu. Başkanın makam otosu girişte, ışıklar yanıyor vesair bizim arkadaşlarda tık yok, bi baksanıza ışıklar açık mı
-
@Dag.Kom. bizim tahminlerimiz bile tutmuyor be kardesim
-
Arkadaş forum kuralları gereği mecburi uyarı geçmemiz gerekiyor: Lütfen siyasi konular üzerinden tartışmaya girmeyelim. Yaptığınız paylaşımlar sonrası birbirinizle siyasi tartışmaya sebep olacak söylemlerde bulunmayın. Lütfen forum kurallarına uygun davranalım ve forum dışı siyasi konulardan kaçınalim.
-
Değerli arkadaşlar vakit yine doluyor. 00.00 da yine dağılacağız anlaşılan. Umutlar da tükendi
-
Ah bi aciklansaydi ve sonuc da guzel olsaydi
-
@kaimmakam bize yeni umutlar artik yeni günde insallah
-
@Kymkm105 inşallah kardeşim ya böyle "sanal gülücükler" ile avutuyorum kendimi