17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@aliveli cok tesekkur ederim ilginize
-
@Kymkm105 rica ederiz arkadaşlara söyledim sizi sürekli artılıyorlar 3 saygınlığa ulaşıp girdi engelini aşın diye.
-
@aliveli sorun deil sadece dunku olayi izah etmek icin ornek verdim eksi arti meselesini
-
Gündüzleri bir şekilde geçiyor da akşam olunca beklemek yoruyor adamı.
-
Bizim sonuclar daha beklicek gibi. Sayin bakan sabah antalyadaydi aksam da trabzonda.Referandum Calismalari yogun bi sekilde devam ediyor. Hakkimzda hayirlisi...
-
@Kymkm105 Bakanla istişare çoktan edilmiştir diye düşünüyorum. Bu süreç güvenlik soruşturması süreci sanırım.
-
@osaduman bitmemis midir guvenlik sorusturmasi
-
@Kymkm105 aslında iki hafta yeterli bi süreç. Hali hazırda memur olanlara 15 Temmuz'dan sonra çoğu kez soruşturma yapıldı. 400 kişi arasında memur olan vardır epey. Memur olmayanlarında çok da uzamaması gerekli aslında. Çünkü Temmuz'dan bu yana her kesimden insan için bi araştırma yapılmıştır illaki.
-
@osaduman ben de memurum bizde 3 kez sorusturma yapildigi soylendi
-
Arkadaşlar 20 ocakta sınav açıklandı 1 hafta sonrasında belgeler istendi ve 7 şubatta belge teslimi sona erdi 16 subat gibide mulakat tarihleri açıklandı mülakata kadar ki sürede bazı arkadaşlar evlerine polis geldiğini söyledi yani güvenlik soruşturması bence yapildi.mulakatlarin bitiminden 15 gun geçti bence mit sorusturmasida yapılmıştır bu sürede tüm bunlara baktığımız zaman bu işin pazartesi günü sayın bakanımızın onayıyla bitcegini düşünüyorum
-
Vallahi her iki dusunce de mantikli ihtimali yuksek durumlar...
-
@Kaymakam58.
iyi akşamlar arkadaşlar...
bekleriz biz.başka şıkkı yok zaten.
ne zaman olacaksa hayırlısıyla olsun inş. hepimiz için. -
forum yönetimine teşekkürler ayrıcada.
üyelikten ayrılmayı düşünmüştüm şu son günlerdeki olanlara bakınca.
bahar temizliği yapıldı ve iyi oldu.
katılımda bulunmaktansa sadece izlemeyi tercih ettim.
kim gerçek kim değil ayırt etmek güç zira. -
-
gelişiyle gidişi bir oldu R.I.P
-
@aliveli kim şutladıysa eline sağlık
-
Son günlerde olanları ve söylenenleri bende çoğu arkadaş gibi sadece izledim. Zira trol olan ve ortalığı trollemeye çalışan arkadaşlar kendilerini çok fazla belli ettiler. Ben şahsen bu işlerin duyumunun olacağını düşünmüyorum. Duyum alınması demek bana göre ilk ağızdan olur. Bakanlıkta çalışan bir uzman yardımcısının veya bir memurun bu şekilde ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgisinin olması ihtimali bana düşük bir ihtimal olarak gelmekte. Bu yüzden duyumlar sağdan soldansa çok itibar etmenin mantıklı olmadığını eğer ilk ağızdan duyum olacaksa (ki bunun da ne kadar olabileceğini varın siz hesap edin) doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca yönetime de bu temizlik için teşekkür ediyorum. Oluşumunuzu Face sayfasından beri sadece takio eden biri olarak güzel bir iş yapmaya çalıştığınızın farkındayım. Allah yardımcınız olsun. İİBF/SBF mezunları için seviyeli ve rantsız bir platform olabilmeniz dileğiyle.
-
Arkadaşlar yarın büyük gun olabilir mi var mi bir fikri olan?
-
En son söylenen bir 27 Mart var elimizde bir de referandum sonrası başka da bişey kalmadı zaten hâlâ bekliyoruz inşallah yarın sonuçlanır..
-
@caimacam insallah yarin olur bizim olur kazanmis oluruz