17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Değerli arkadaşlar şubeyi arayan var mi
-
İnşaallah bugün bu iş biter
-
Nedense çarşambaya açıklanacak diye hissediyorum. Inşallah bugün açıklanır da rahatlarız
-
Şehidim kanın yerde kalmadı rahat uyu..Bizler seniz hepimiz MUHAMMET FATIH SAFITURK UZ Senin mirasına sahip çıkmak için herşeyi yapmaya hazırız..
-
Belki o gün bir öldük ama bugün bin dirilebiliriz
-
Beyler bakan bugünü bile ankara dışında geçiriyorsa sonuçlar kesine yakın referandum sonrasına kaldı nitekim bu haftadan da umudum kalmadi
-
Şu olumsuz düşüncelerinizi kendinize saklayın. Duyumculardan betersiniz.
-
@diriliş bakanın ildışında olmasyla ilgisi yok diyorlar
-
@hakimim_25 onu bilemem ama bugün için çok umutluydum ta ki bakan beyin bildirimi gelene kadar bundan sonra olumlu düşünemiyorum sadece bekliyorum ama artık referandum sonrasına kadar umitlenmeyecegim sizin de moralinizi bozmak istemezdim ama düşüncem bu benim
-
Ben bugün açıklanacağını düşünüyorum..
-
@Kaymakam58. Ben de sana inanmak istiyorum ve bu düşünceni destekliyorum olmasa da bu hafta ici yine bekleyeceğim Allah yar ve yardımcımız olsun
-
Yeni duyuru gelmiş, biraz da onu inceleyelim
-
Arkadaşlar evet siyaset merci yoğun referandum var peki bürokraside mi yoğun. Bu işi ıçişleri pgm yürütmüyormu ben öyle referandum sonrası fln inanmıyorum 2012 kaymakamlik alimi gibi aynisi bu kadar tesadüf olamaz
2012de 9 mart cuma bitmiş 26 mart pazartesi saat 21.30da aciklanmis
Bu yıl. 10 mart cuma bitmis 27 mart pazartesi yani bugün aynı saatlerde açıklanacağını dusunuyorum -
Bu akşam/gece için ben hiç olmadığım kadar ümitliyim. Nöbete an itibariyle başlamış durumdayım.
-
@Antoloji subeyi aradim herhangi bir bilgi ya da belge ulasmadi dediler
-
@Kymkm105 Akşama açıklanacak mı diyeceklerdi.
-
@Antoloji demezdi elbette ama aciklanmasi icin bizim kalmamiz gerekir dedi bugun de kalin denmemis oyle dedi yani
-
Ya Allah aşkına gece 12de aciklansa 12 ye kadar kal mi dicekler yapmayın etmeyin şubenin tek yaptığı gecistirmek
-
doğrudur, demiştir. ama bakanlık personelinin bilgi vermesi zaten abes olur. sürprizlere açık olmak lazım.
-
Arkadaslar ben de aciklansin istiyorum insallah sizin hisleriniz dogru cikar. Bana denileni soyledim.