17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Antoloji Allah sabır versin beklemek zor da biz ölek mi o zmn Sgk uzm yard 145 gün oldu bekliyoz. İnş sizinki açıklanır da kurtulursunuz.
-
Gümrükte 84 gün oldu
-
siz de haklısınız da kayamakamlık mülakatlar erken açıklanmasıyla ünlü, bu durum beklentiye sokuyor. 3 ay sonra açıklanma gibi bir geçmişi olsa hiçbirimizin sesi çıkmaz.
-
@Antoloji ben hala referandum sonrasına kalacağını düşünmüyorum öyle olsa gümrük ticaret bakanı gibi sayın soylu da öyle bir açıklama yapardı diye düşünüyorum aslında katıldığı programlara mesaj atsak iyi olur
-
Sabır sabır... Sabrın sonu selamettir inşallah arkadaşlar.
-
Bende artık referandum sonrası açıklanacağını düşünüyorum.
-
Ben de her haftanın pazartesi ve cumasina daha bi ümitli giriyorum diğer günler hiç mi hiç umutlanmıyorum
-
@diriliş referandumdan sonraki ilk cuma umutla bekliyor olacağım
-
@dividant2 aynen bende hedef 21 nisan
-
@diriliş benim de zihnimde bu tarih var artık.
-
@diriliş Referandum sonrasına kalırsa referandumdan hemen 1 hafta sonra açıklanacağını düşünmüyorum. Her iki ihtimalde de gündemin yine yoğun olacağı kanaatindeyim.
-
Bakanımız su an Ankara Pursaklar da
-
Yozgatlılar, Tokatlılar, Ispartalılar. Nereye kayboldunuz
-
3 gune acıklanır dediğimiz günlerden 3.hafta keske acıklansalara geldik. ya Nasip...
-
.................
-
@kadir_karasu senli-benli bicimdeydi benimle. Yani şunu sayarmısın, bu neden boyledir gibi
-
@kadir_karasu hayırdır kardeşim ben hatırlamıyorum da
-
.............
-
@kadir_karasu yok ya öyle değildir böyle düşünme nasibinde varsa kimse engel olamaz bence samimiyeti fazla kaçırmış da olabilirler
-
..................