17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Listeden feragat edip idari hakimlik veya sayıstaya gecen olursa bakanlık elenenlerden cagırma yapabılır mı?
-
@KD6 yedek listesi yok ki hocam kaymakamlıkta.ben hiç duymadım böyle bir şey ama bilen arkadaşlar varsa daha doğru bilgi verebilirler
-
listeyi inceleyebildiniz mi arkadaşlar ? tesadüf arıyorum kazanan isimler,memleketi trabzon,rize,giresun,bayburt sanki siz bu memleketin insanı değiliz :)) karadenizliler girsin sonraki sınavlara
-
ah canikli ah.
karadenız ovası kaymakam yuvası olmuş resmen .
kımler kımlerle bır olmuş da kazanmış .
vali beye de selamlar saygılar
ya neyse en ıyısı beşik ulemalığı gelsin de umut baglamayalım hiç olmazsa:) -
@eyvah1 aynı yazılı puanını alan kişilerin mülakat puanı da aynı 2 gündür ağlıyordum,şimdi biraz toparlanıp listeyi inceleyince bi gülme tuttu
-
@taromisaki9 hocam kazananları biraz google amcada araştır.üzülmen geçer.hep derim şirk gibi algılanmasın ama mülakat dua nasiple kısmetle olmuyo.
this is turkey.::)))
ya neyse -
@eyvah1 ben facebookta aradım kardeşim tek tek hemde cevabımı da aldım mülakatım 15 dk dan fazla sürdü benim.soru içinde doğan sorularla birlikte 10 soru yöneltildi 9 net cevap verdim.ama 70 etmemiş bir şeyler anlaşılan
-
..............
-
@kadir_karasu dostum almayacaksınız ne soru yağmuruna tutuyorsunuz bana da 1-2 soru sorup gönderselerdi keşke.benden önceki bir kız arkadaşa 2 basit soru sormuşlar.hemen girip çıktı,onun oldu yani.benim demek istediğim neden beni terlettiniz :))
-
..............
-
Kazananlardan iki üç isim baktım müsiadtan çıktı. Daha önceden kazanacağını bildiğimiz siyasi parti gençlik kollarında üyeliği falan. Yani tamam belki ben iyiydim ya da değildim hak ettim ya da etmedim ama en azından bürokrasi biraz geçmişten ders almalıydı.
-
kazananları tebrik ediyorum,
sağlam tutmuşlar yollarını,
yolları bahtları açık olsun hakeden herkesin...
bu benim açımdan 398 kişidir...
olmadı,olmayacak diye bir şey yok ama...
kaymakam58 niki kazandı sanırım hiç sesi çıkmamış -
Bende uzaktan biri olarak inceledim listeyi, birisi 100 almis cok sasirdim. Nasil yapilir bu sinavdan 100
-
@kismetnasip sınav 1.sidir. Tam puan alır
-
yav kazananların bırısının cv sinde şu yazıyor
Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği
babası da mülki idare amir -
Tr de torpilin en cok oldugu sinavlar
1 kaymakamlik
2 hakimlik
3 polislik
Arttirilabilir.
Hakkiyla giren herkese tebrikler -
@osaduman hocam bu sinavdada can var mi? Sorularin karsisinda direk puan yaziyordu,o yuzden direk puan hesaplaniyor sanmistim ben
-
@kismetnasip standart sapmanın var olduğu bi sınav o yüzden tam puan alınabiliyor
-
ÜLKELER KILIÇLA FETHEDİLİR, ANCAK ADALETLE AYAKTA KALIR...
GÖREV İSTENMEZ VERİLİR...
şu listenin haline bak...
Yazık. ...... -
Mülki idare amirleri twitter hesabı tweet atti . Yeni sınav yakinda . Napalim umitlenelim mi