17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
bugün şubeyi arayan oldu mu?
-
en iyisi ben arayım şimdi
-
demin şubeyi aradım.cevap her zaman ki gibi.bir gelişem yok.bir bilgimiz yok
-
İdari hakimlik bugün açıklanacak deniyor bizimkinden ses seda yok
-
cidden tükendim artık.mülakatlar biteli 73 gün oldu.yazılı sınav açıklanalı 122 gün oldu.yazık günah.bu stresle sürecin sonunu göremeyeceğim diye korkmaya başladım
-
Arkadaşlar bu hafta açıklanırmı varmı ümit
-
El insaf ! ! !
-
Vallahi yıldık...
-
Kimsenin umrunda degiliz.
-
Reklam amacli alimlar yapilmasin. Almayacaksaniz, insanlari boyle ruh hastasi yapacaksaniz ilana cikmayin.
-
Neyi arastiriyorlar oyle bir merak ediyorum ki anlatamam. Guvenlik sorusturmlarinin tekrarlandigina inanmak istiyorum çünkü. Ondan baska mantikli tek bir aciklamasi yok. Yazik yazik.
-
Yazacak bi şey bulamadım
-
@sbf12345 yazacak cok sey var aslinda da ifade etmeye yetecek kelime yok.
-
Bu is buraya kadar oyle boyle geldi.bu hafta da aciklanmasin bari. Sinava girecek arkadaslarimiz vardir. Kotu bir sonuç onlari etkileyebilir.
-
Zaman her seyin ilacidir sozunu bizzat yasadim bu surecte. Benim kadar gergin sabirsiz birini bile umursamaz hale getirdiler helal olsun.
-
Sınava girenlerin aklı bu sınavda kaldı, çoğu bekledi gelmeyeciğini anlayanlarda çalışmıştır inşallah ya da verimli çalışmıştır.
-
bu akşam pat diye açıklanırsa şaşırmayacağım. bu hafta da açıklanmazsa artık mülakat sonucu diye bir şey kalmayacak ortada.
-
bakan bey ankarada olduğu sürece lehimize. aksi durum aleyhimize.
-
bu arada ben, duyumculara inanmayın dediği için yasaklanan arkadaşınızım. tekrar merhaba.
-
Kabine değişikliği söyleniyor, kabine değişikliğinin sonrasına kalırsak şaşırmayalım...