17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
...........
-
Kadir bey mulakatiniz nasıldı iyimiydi bu sene umut var mi sanırım geçen sene olmamisti
-
Arkadaşlar geçen sene komisyon farklıydı bakan farklıydı ve alımda acele yoktu kadir bey bugün açıklanacağını bir şekilde duymuş sağolsun ancak saati akşam olmayabilir ben açıkçası öğleden sonra bekliyorum hissim o yonde
-
...............
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar geçen sene komisyon farklıydı bakan farklıydı ve alımda acele yoktu kadir bey bugün açıklanacağını bir şekilde duymuş sağolsun ancak saati akşam olmayabilir ben açıkçası öğleden sonra bekliyorum hissim o yonde
benimde nedense inancım o yönde
ancak saatler ne kadar acımasız geçmek bilmiyor...
sürekli burayı ve bakanlık sayfasını kontrol etmekten başım döndü...
tüm katılımcı kardeşlerime bol şans ve sabır diliyorum. -
Son üc sınav belirttiğimiz saatlerde açıklanmış mesai saati sonrası olması mülakatı olumsuz sonuçlanan adayların bir hışımla telefona sarılıp bakanlık personelini arama ihtimalinin önünw geçmek olabilir tahmınım bu yönde.
-
@Banderas11
bu da geçerli bir olasılık...
hepimiz aylarımızı emeğimizi harcadık,umudun kırılması çok zor... -
arkadaşlar açık link filan var mi. ben baktım da göremedim
-
........................
-
Arkadaşlar sizden ricam acaba kaymakamlık sınavı yakın bir tarihte var mi. Bu konuda bilgisi olan paylaşır mi
-
Şubeyi aradım.Sonuçlar tamamlanmamış.Bu hafta açıklanır mı dedim ?
İnş dediler. -
@Mehmetkosovalı kara haber geldi ben bu gece beklemeye devam edicem 12 saate sonuclar tamamlanır
-
Hiç açıklayacakmış gibi konuşmadılar ama inş açıklanır bugün
-
İnşallah bugün açıklanır yoksa kalpten gideceğiz bu heyecanla
-
Ey güzeller güzeli beklediğim
Kaç saatim, kaç dakikam ya da saniyem
Artık ne gelmek ne de gitmek
Yaşamın en zor yanı beklemek... -
bir gün önce bir gün sonra farketmeyecek de olsa insan olan heyecan duyuyor işte
bunca zaman bekledik, dananın kuyruğu ha koptu ha kopacak artık... -
@kamikaze
duruma uygun dizeler
sabrınız daim olsun... -
@kamikaze ne güzel dizeler bunlar... Uzaklara daldırdı sağ olun...
-
Kendime en kötüye hazırlayim diyorum heyecanlanmayim diyorum unutlanmayim diyorum ama yinede yerimde duramıyorum her dakika siteyi güncellemek nasıl bi manyaklıksa
-
Gece rüyamda "kazanamadınız" yazısını gördüm bir daha da doğru dürüst uyku tutmadı