17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar merhaba, muhabbetiniz bol olsun.
Yozgatlı hemşerilere selamlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. Uzun zaman sonra 100 kişilik alımın sonuçları baya merak ediliyor, az bir zaman daha geçsin de bu konunun haberini gündeme getirelim.
-
@Antimülakat Çankırı Çorum Yozgat üçlemesinden Yozgat açık ara fark attı
-
@Kaymakam58. Dirilis ertugrul var ve ins bugun aciklnmasini temenni ediyorum
-
@Antimülakat nasi bi haber siz de mi yozgatlisiniz ?
-
@hakimbey sanirim o aciklanmamasiyla ilgili haber yapilacagini soylemeye calisti
-
- Gün... umutlu bekleyişte yeni bir gün
-
Ben iki gün evvel Ptt'ye gittim, uzun bir kargo sırası vardı. Sırada çoğunlukla üniversite öğrencileri var. 2 tane işçi bir yere bir kargo göndereceklermiş, hemen oradaki tanıdıkları erkek bir memura verdiler kutularını, memur veznenin arkasına geçip form doldurmaya başladı. Sıra var dedim, bu elemanlar acelemiz var deyince sağ olsunlar üniversiteli kardeşlerim az kaldı onları sözleri ile linç ediyordu.
Ertesi gün minibuzdolabı almak için bir beyaz eşyacıya gittim. Parasını ödeyip adımı yazdırdım. İsmimizi alıyorlar, 1-2 güne servis getirip teslim ediyormuş. Yani mağazanın rolü buraya kadar. Çamaşır makinesi alan bir amcamız, yine ben 1-2 gün bekleyemem dedi ve telefonundan bir yeri aradı, telefonun ucundaki adam ona makinenin akşama evinde olacağı teminatı verdi. Amcamız küçük bir şov yaptı gibi oldu ortamda.
Demem o ki, sırayı bozma kültüründe baya baya bir mesafe kat etmişiz. En basit işlerimizde bile hemen araya birilerini koyayım da işim görülsün derdindeyiz. Bekleyenler, senden önce gelenler? Onlar beklesin. daha onlarca örnek... hepimiz yaşıyoruz her gün bunları. -
@AR15 hayatın her yerinde var bu muhabbet kronik hastalık
-
@sbf12345 öyle evet. Bugün de benzer bir şey oldu, her gün oluyor ama yeni nesil cin gibi, düzelecek.
-
Şubeyi araya araya adamları bıktırmışsınız herhalde. Biraz evvel aradım, daha gelen bir şey yok bize deyip iyi mesailer dememe fırsat vermeden kapattı.
-
Spartalı da gitti kalan yarismaci arkadaslara basarilar diliyorm
-
@s8 şubeden bisey öğrendi de mi gitti acaba
-
@s8 bu da yeni moda oldu sanırım
-
bekleme sürecinde yaptıklarım : halısaha maçı, pes , film, her türlü etkinlik davetlerine katılma
-
Atama yonetneligine baktim da gecen yillarda AB uzmanligindan , Disisleri meslek memurlugundan bile Kaymakam olarak atananlar var
-
@Diriliş listeye girdigini de duymus olabilir
-
@s8 yani o zaman buralarda vakit geçirmesine de gerek kalmamıştır bizde bugün yarın diyip yoralım kendimizi
-
@Diriliş kaldi 97 o zaman
-
@s8 sağlık olsun
-
Arkadaslar yok mu aramizda şöyle saglam bi duyumu olup da fitili atesleyecek birisi yaa