2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@issiz yok bir şey demediler fakat eğer sınav erken olursa kurs programını yoğunlaştırırız sınava yetiştiririz dediler.
-
KARDEŞ PEKİ ŞU ANKİ PLANLADIKLARI KURSU HANGİ TARİHE GÖRE PLANLIYORLAR. ? YANİ HANGİ TARİHTE SINAV OLMA İHTİMALİNE GÖRE PLAN YAPMIŞLAR ?
-
@emrullahak kursu bilmiyorum ama tavsiye etmem kaymakamlık Hakimlik gibi sınavlar kurs dershane ile bence kazanılamaz. Kpss çalışırken bir alt yapı oluşmuştur kalanını evinizde kendiniz daha rahat halledersiniz bence. Dershanede belirli bir süre zaten bildiğiniz şeyleri tekrar edip zaman kaybedeceksiniz bunun yerine zamanınızı daha faydalı kullanırsınız kendi programınızla. Tabi bu benim şahsi fikrim
-
@emrullahak Kurs olayı kendi calisamayanlar ve derse yogunlasamayanlar icin gerekli bence. Eger ben calisabiliyorum diyorsaniz kursa gerek yok hele hele baska bir sehirde hic gerek yok. Tavsiyem iktisatı halletmeniz diğer dersler iki üc kere tekrarla hallolur.
-
@username7 bende iktisat kolay da diğerleri sıkıntılı gibi düşünüyorum. Tabi daha iktisata başlamadım üniversitedeki derslerim sonucu böyle düşünüyorum. İlginiz için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
-
Kaymakamlık sınavının kursluk bir durumu yok. Tamamen kaynak bitirme endeksli bir sınav. Ne kadar yoğun çalışılır ve çok soru çözülürse o kadar yapılır. Hatta kimse yanlış anlamasın, çalışmanın bile kesin bir sonuç vereceğinin garantisi yok. Son yapılan sınavda ufak tefek hatalardan yüzlerce arkadaşımız mülakata hak kazanamadı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası gibi.
-
İktisat yapmadan bu sınav zor kazanılıyor. Eğer diğerlerinin tamamına yakını doğru ise o zaman iktisata gerek yok ama kimse de onlari 1-2 yanlış yapamaz muhakkak kacar bir yerden. Ornegin un şeker dokuma sorusu, merkez bankasi sorusu, %10 personel gideri sorusu. Böyle şeyler çok oluyor maalesef.
-
Arkadaslar kesinlikle kurs ile kazanılacak sınav değil.kursa gitmiş ve kazanan bir arkadasınz olarak nacizane tavsiyem, eğer kursa gitme planınız varsa kesinlikle tüm konuları bitirip daha sonra gidin.ben kendi adıma böyle yapmıştım.kursn faydası sadece derli toplu bilgi,değişenler vs.
iktisat en önemlisi bence de.diğerleri zaten herkes 3 5 yapıyor.iktisat,insan hakları tarih bu sınavın belirleyici.inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur... -
konuları en az üç defa sağlam şekilde bitirmeden, bol soru çözmeden kurs hiç bişeye yaramaz.. arkadaşların söylediği gibi sadece genel tekrar anlamında faydası olur... bence soru çözüm olarak da kendimiz bile açık uçlu soru hazırlamalıyız.o şekilde hem tekrar yapmış olur hem de çıkabilecek soruları kendimiz de öngörmüş oluruz...
-
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.. RABB'im bu gecenin hürmetine hakkıyla bekleyip sabreden tüm müminlere beratını versin inşallah..
-
Arkadaşlar Kutluay Kararlı 2017 değişikliklerini güzel toparlamış kendi twitter adresinden paylaşmış, hak geçmesin paylaştığı twitter adresini ve linki birlikte yazdım aşağıya. Belki sorulur 1 soru aklımızda dursun.
https://mobile. twitter. com /kutluaykararli
2017 Değişiklikler PDF:
https:// yadi. sk /i/yaveWuFH3HtPZU -
Metnin 3. sayfasında, Kolluk Kuvvetlerine ilişkin değişiklikler kısmında, YAŞ 'ın yeni yapısı ile ilgili olan kısım yanlış değil mi ? Hala başbakan ve başbakan yardımcıları diye yazılmış. O kısım Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcıları olmayacak mı ? Metni inceleyin, muğlak olan kısımları konuşalım arkadaşlar.
-
Foruma gün be gün gireyim diyorum hep atlıyorum ya , arkadaşlar nasılsınız çalışmalar ne alemde kpss ye de girecek misiniz
-
selam arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar
-
Ben aralik mulakatlarinin aciklanmasindan sonra baslamayi dusunuyorum arkadaslar. Ama tamamen de calismayi birakmis degilim siz de nasil ?
-
@Alchemist evet çok erken başlarsan unutma ihtimalinde yüksek olur .
-
bi de anayasa değişikliği ve akabinde yapılması planlanan uyum yasalarınıda içeren güncel kitapları takip etmeniz bence daha makul olur.Ekonomik açıdan sınava hazırlananları zora sokan bir durum ama yapacak bir şey yok maalesef.
-
@sbf12345 hocam tbb'nin anasayfasinda metin feyzioglunun hazirladigi karsilastirmali aciklama var ben oradan notlari aldim tekrar kitap almamak icin. Faydali bilgiler bakmanizi oneririm
-
-
yürürlüğe girenleri girmeyenleride ayrıştırmak lazım, yürürlüğe 2019 kasım seçimleriyle girecekleri ösymnin soracağını sanmıyorum.