TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5124802
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • U
      username7 @fablo Son düzenleyen:

@fablo Yeni kitaba gerek yok değişikler 2 sayfa a4 e sığıyor 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • ?
        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

1_1496522995391_IMG_5086.PNG 0_1496522995371_IMG_5085.PNG

M M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
        • M
          mg_ @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Ömermuhtar Ağustos sonu Eylül başına doğru bekliyorum kardeşim inşallah gelir 😊

• M
            mehmetsy @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Ömermuhtar eyvallah kardeşim:)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • mr08
              mr08 Son düzenleyen:

arkadaşlar aksilik olmazsa eylül de inşallah çalışın siz takmayın ne zaman ılan gelecegıne fılan

• G
                gecegezen @username7 Son düzenleyen:

@username7 100 kişinin 100 ü de torpil. İçeriden teyitli bilgi. İyimser davranmayın. Kaymakamlık hakimlik sayıştay. 1. bile olsanız elerler ki elediler hakimlikte. Ha bu deveyi güderim diyorsanız o size kalmış. Ancak yüksek aldım liyakat var okulum iyi vs. olaylarıyla umutlanmayın diyeyim böyle bilgilendireyim sizi. İyi çalışmalar.

M mr08 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • M
                  mehmetsy @gecegezen Son düzenleyen:

@gecegezen Son kaymakamlık sınavında Türkiye ikincisi de ertelendi hatta yüksek puanlılardan alınanlar ziyade düşük puanlılar çoktu

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • G
                    gecegezen @mehmetsy Son düzenleyen:

@mehmetsy Aynen. Devir boyle. Kimseyi umutlandirmaya hakkimiz yok. Yaparsiniz yapmazsiniz sizin bileceginiz is. Laf ebeligi yapmanin bir anlami da yok. Hazirlanan isin bu kismina daha fazla hazirlansin onceki sayfadaki arkadasin dedigi gibi. Iyi gunler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • osaduman
                      osaduman Son düzenleyen:

Son sınavda sıralamam 381 di. Kazananlar listesinde benden puanı düşük 6 kişi vardı. Listede 90+ olanlarda ise çok fazla kişi yoktu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • M
                        mehmetsy Son düzenleyen:

Bende en başta mücadeleye devam aala bırakmak yok diyen taraftaydım lakin mülakattan elenen bir iki kişiyle görüştüm, mülakattan elenmenin acısı yazılıdan geçememenin acısından çok daha ağır. Yazılı bana bağlı deyip geçiyorsun ama mülakatı kabullenmek daha zor oluyor

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • S
                          sbf12345 @mehmetsy Son düzenleyen:

@mehmetsy bu doğru ,niye biliyor musun? mülakatların sonucunu beklerken ister istemez hafiften hayal kurmaya başlıyorsun, mesleği elime alırsam şunu yaparım bunu yaparım diye tahayyül ediyorsun kafanda bunu bilinçli olarakta yapmıyorsun elinde değil yani.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • safiTÜRK69
                            safiTÜRK69 Son düzenleyen:

Bu gibi sınavları kazanan herkes mesleğe girmeyi haketmiştir. Referansla giren 98 kişi ise torpille giren 2 kişidir emin olun. Referans meselesi bu iş için kesinlikle gerekli .

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M
                              mehmetsy @sbf12345 Son düzenleyen:

@sbf12345 Mutlaka ki kardeşim ben yazılıda 458.kişi oldum ben bile zor atlattım nasıl bu kadar kıyıdan dönerim diye. Yazılıyı geçenler bakanlığı görüyor mülakatı heyecanı tadıyor, hatta çevreden olmuş gözüyle bakanlar da oluyor, kişi ister istemez mesleğe adapte olur. Olmayınca ayağa kalkması zor olur

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • S
                                sbf12345 @mehmetsy Son düzenleyen:

@mehmetsy evet diğer bir etkende çevre, size tavsiyem şu olsun Allahın izniyle yazılı sınavı kazanırsanız yakın çevrenize bunu söylememeye çalışın adınız lakabınız kaymakam olarak kalıyor mülakattan elenincede sorup dururlar ne yaptın ne ettin diye .o da insanda farklı bir psikolojik baskı oluşturuyor insan ister istemez üzülüyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                • mr08
                                  mr08 @gecegezen Son düzenleyen:

@gecegezen 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:

@username7 100 kişinin 100 ü de torpil. İçeriden teyitli bilgi. İyimser davranmayın. Kaymakamlık hakimlik sayıştay. 1. bile olsanız elerler ki elediler hakimlikte. Ha bu deveyi güderim diyorsanız o size kalmış. Ancak yüksek aldım liyakat var okulum iyi vs. olaylarıyla umutlanmayın diyeyim böyle bilgilendireyim sizi. İyi çalışmalar.

DAHA IYI ACIKLANAMAZDI , TESEKKUR EDERİZ .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • T
                                    taromisaki9 Son düzenleyen:

Mülakatta elenenlerdenim.yeni sınav için hazırlanayım diyorum ama kazansam ne olacak ? Ne hayaller kurduk ama ELENDİK.YİNE ELENECEĞİZ.o süreçte sağlığımız bozuldu ama kimin umrundayız...

• U
                                      username7 Son düzenleyen:

Böyle diyenler girmesin sınava o zaman neden bunları bilerek bi ümit giriyorsunuz sınava? Ben burda art niyet ararım. Samimi insan madem bu kadar emin sınava bile girmez. Bunun adı bilinçaltını rahatlatmadır ama hak da veriyorum cünkü zor bir süreç ne diyelim Hakkımızda hayırlısını diliyorum hepimiz için.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • G
                                        gecegezen @safiTÜRK69 Son düzenleyen:

@safiTÜRK69 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:

Bu gibi sınavları kazanan herkes mesleğe girmeyi haketmiştir. Referansla giren 98 kişi ise torpille giren 2 kişidir emin olun. Referans meselesi bu iş için kesinlikle gerekli .

Laf ebeligi yapmayin dedim o kadar. Torpil/Referans nasil ayiriyorsun ? Apacik bir olayda bile one baska bir kavram atip kacmaya calismayin gerceklerden. Yazdigin seyin tek dogru olan kismi 98 ile 2 yi toplayinca 100 etmesi 🙂

safiTÜRK69 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                        • G
                                          gecegezen @username7 Son düzenleyen:

@username7 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:

Böyle diyenler girmesin sınava o zaman neden bunları bilerek bi ümit giriyorsunuz sınava? Ben burda art niyet ararım. Samimi insan madem bu kadar emin sınava bile girmez. Bunun adı bilinçaltını rahatlatmadır ama hak da veriyorum cünkü zor bir süreç ne diyelim Hakkımızda hayırlısını diliyorum hepimiz için.

Girmedim. Arkadasim girdi. Direkt olarak bu isin icinde olan kisilerle meslegim geregi ic iceyim. Sordum cevabimi aldim. Burayla da paylasayim dedim. Gerci herkes biliyor diye dusunuyorum. Art niyetli oldugumu dusundurduysem affola.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • safiTÜRK69
                                            safiTÜRK69 @gecegezen Son düzenleyen:

@gecegezen yok kardeşim neden kaçayım ben buralardayım..

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

mr08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 59
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 57 / 782
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti