2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Süre uzadıkça sınav sonuçlarının güvenililirliğini sorgulamaya başlıyorum
-
24.5 ve üstü rahat olsunlar 24,5-22 sınırdalar sabırla beklesinler
-
Bu kadar gün geçti en azindan sonuçların ne zaman açıklanabileceği ösym için öngörülebilir durumda olmalı, bugün hiç olmazsa bir duyuru paylaşıp acıklanma tarihi hakkında bilgilendirilebilrdik..
-
@odaklan25 turkce dahil mi kardesim. Eger dahilse kac turkce var
-
@keynes69 turkce dahil mi dedigin netlere kardesim.
-
@keynes69 türkce dahil mi hocam , gidiyorım dedim yine gidemedim
-
bugünde ösymden sonuç yok.
haftaya pazartesi görüşmek üzere,esen kalın. -
Ben de yeni geldim türkçesiz ve tartışmalı sorular haricinde 22 doğrum var (19 alan ve 3 gy gk) beni de yazın.
-
Türkçe dahil hocam @fablo @
-
arkadaşlar bugün açıklanmadıysa bence yazılıya giren 20 bin civarı ... ben hafaya cumaya kadar aıklanacağını sanmıyorum.beklemeye gerek yok
-
benimde türkçe hariç 26(18 alan 8 gk-gy) benide yazın
-
@27ömer27 dahil hocam yoksa zaten türkçesiz kalırım o netle. 4 hesapladım türkçeyi
-
Yazıktır günahtır yine açıklanmadı....
-
Arkadaşlar benim tahminimce bu sene sınava giren kişi sayısının artması ve alternatif cevapların fazla olması sınavın açıklanma süresini uzattı.
-
Bence ÖSYM başkanının değişmesi süreci uzattı
-
Arkadaslar bu durum tamamen bakanlik ile osym arasindaki protokolden kaynakli bir durum. Eger bakanlik icin acelesi yoksa osym hakkini sonuna kadar kullanir. Zaten son zamanlarda imaji zedelendi ince eleyip sık dokuyordur. Tek sinir bozucu durum bilhassa bugun icin bir aciklama yapilabilirdi akibeti hakkinda. Bir tarih verilebilirdi yani.
-
Bu sonradan türeyen Türkçe hariç 26-27 li arkadaşların sayısı artmaya başladı. Muhakkak bu netlere sahip arkadaşlar var ancak ancak Türkçesiz 27 doğru Türkçeyle 32 doğru civari 100-150 kişinin olması hiç makul değil,ihtimal dahilinde ama 32 doğrusu olan 150 kişi görülmüş bir şey değil.
-
Merhaba arkadaşlar sınava başvuran sayısı 15 bin civarında diye bir duyum almıştık yani açıklanmama sebebi başvuran sayısının geçen seneye oranla fazla olması olmadığını gösteriyor. Sabırla bekliyoruz hakkımızda hayırlısı..
-
arkadaşlar daha önceki sınavlar 1,5 ayda anca açıklanmış bu hafta açıklanmaması aşikardı
-
@oguzhan06 hayır. 32-34 gün arasında açıklandı.