2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@davidricardo eyvallah kardeşim
-
657 yayınlarının kaymakamlık kitabı nasıldır arkadaşlar bilgisi olan var mı tercih edilebilir mi?
-
@canaycan Boştur boşuna Zaman kaybı
-
@mg_ önerdiğiniz bir yayın var mı peki?
-
@canaycan Her derse ayrı kitaplardan çalışmak ve özellikle kanun Metin'lerine iyi bakmak gerekir nohutçu veya Kemal gözler anayasa idare hukuku alınabilir
-
@mg_ teşekkür ederim tavsiye için
-
@canaycan Rica ederim
-
ALLAH bu vatana karşılık beklemeden büyük hizmetlerde bulunacaklara sabır ve gayret versin. Bekleyelim bakalım arkadaşlar elbet bu durgun sular martta karışır...
-
Var mı şimdi sınav baharda Ne diyorsunuz arkadaşlar!
-
Arkadaşlardan sıfırdan başlayacak çok fazla bilgisi olmayan arkadaşlara akadro yayınları kaymakamlık kitabını önerebilirim. kitap da çok fazla detaylara inmeden genel olarak sınavda çıkabilecek konular özetlenmiş kısa zamanda çok şey öğrenebiliyorsunuz ancak daha önceden hazırlanmış yüksek puanlar almış arkadaşlara çok fazla bişey katmıyabilir.
-
@davidricardo kpss a grubu 2017 güncel basım kitaplar varmı pdf olarak.Bide 2014 kpss a grubu çıkmış soruları vardı pegem akademinin onun pdf linki atabilir misin? Linkler kaldırılmamış ve ölmemiş olursa sevinirim linkler sürekli aktif olursa çok daha güzel olacak.
-
Sınava hazırlanacak olan sevgili kardeşlerim. Hukuk fakültesini bitirmiş birinin kaymakamlık sınavını kazanma olasılığı sizce nedir? İktisat ve ekonomiyi hiç bilmemem gözümü korkutmaktadır. Hakimlik sınavına girdim ama yeterince çalışamadığımdan kazanamadım,mayısta sınavın olup olmayacağı da belli olmayınca,sizleri samimi bulduğumdan yazmak istedim. Hukuk mezunu olupta bu sınavı kazanan var mı aranızda? Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
-
@gugukçu iktisat ve Türkiye Ekonomisi sınavın %25 ini oluşturuyor dostum. Eğer geri kalan kısmına hakimsen neden olmasın. Bu sürede de sıkı çalışmayla yapılabilir bence.
-
@paretowilfredo hocam selamlar
kaymakamlik ve sayistayin yazililarini kazanan biri olarak ,sizce nasil bir tercihte bulunmaliyim.bu konudaki dusuncelerinizi okumak isterim .. -
@gugukçu eğer hukuka hakimseniz gayet de yapılabilir hatta bence bukuk olmadan sıfırdan bir çalışmayla da yapılabilir, gerekli kaynakları başarılı arkadaşlarımız önceki sayfarlarda paylaşmıştı,bi an önce alıp başlayın bence. Kaldı ki mayısta hakimlik sınavının olması kaymakamlık sınavından daha yüksek bence
-
@blade-14 Öncelikle tebrik ederim ve iktisat konusunda tavsiyeniz varsa alırız hocam
-
@mehmetsy hakimlik sınavından anayasa ve idare de hiç yanlışım yoktu,bu ölçü müdür bilemem tabi inşallah hukuk kısmını hallederim diyorum, cevabınız için çok teşekkür ederim.
-
@iusbf yazılan kitaplara çalışmak yeterli mi diyorsunuz? Forumun kitap tavsiyesi kısmını okuduğum zaman bir arkadaş iktisat ve Türkiye ekonomisinde ne yazıkki kaynak öneremiyorum, şu şu hepsine çalışın yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, siz de mi öyle düşünüyorsunuz?
-
bugün ankarada saat 18.30 da kutluay kararlı kaymakam aday adaylarına yönelik semineri varmış arkadaşlar ben zaten ankarada değilim o yüzden katılacak arakadaşlar bahar dönemi sınav ilanı iddialarının kaynağını ve kaynağına göre ilanın bahar da gelme olasılığını sorar ve aldığı cevabı bizlerle paylaşırsa seviniriz..
-
birdee refarandum neticesine göre kitap güncellemeleri olacaksa buna yönelik güncellemeler en erken ne zaman biter ve kitaplara biz ne zaman ulaşırız sorusunun cevabını alırsanız merakla beklediğimizi bilin arkadaşlar