2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Kaimi-Makam hocam peki sizce adil mi puanlama..Bir sıkıntı gördünüz mü siz..
-
Yüksel Bilgili Makro ve Mikro iktisat kitapları nasıl sizce arkadaşlar?
-
@marshall kağıtları iki kişi Okumuş. Eğer puanlamada farklılık olursa 3. Kişi okuyor ve ne kabul ederse o geçerli oluyor. Benim kağıdımda birinci ve ikinci bütün sorularda aynı puanı vermiş.
-
@Kaimi-Makam nasil iki kisi okumus. 6 farkli cihazla okunacak deniyordu. baya baya iki kisi onbinden fazla kagidi okumus mu?
-
@issiz orasını bilmiyorum cevap kağıdında birinci değerlendiren ikinci değerlendiren ve 3. Değerlendiren diye kısım vardı ve altlarında verdikleri puan .
-
Arkadaşlar sınavı kazandığınızı duyan herkes sizide arayıp bak şununla konuş şuna git şuna söyle diye akıl veriyor mu özellikle eve gelen misafirler bir günn yeter diye avazım çıktığı kadar bağırcam.
-
123456789
-
@cvndr neden mi düşünüp bulabilirsin.
-
@mehmetsy Tamam şüpheyi erittik o halde Sağolasın.
-
@Kaimi-Makam merhaba soru şekli nasıl bilgi verebilirmisin örneğin idarenin özellikleri nelerdir diyomu yoksa çoğunlukla tek kelimelik cevaplar mı istiyo yardımcı olursan çok sevinirim ilk defa hazırlanıyorumda
-
http://personel.icisleri.gov.tr/kurumlar/personel.icisleri/bütce şubesi/yan ödeme cetvelleri 2017.pdf#page=13&zoom=auto,-81,1 arkadaşlar bu sayfayı bi yorumlasak mı diyorum ??
-
@aslhlya linkten örnek sorulara bakabilirsiniz. http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/Kaymakamlik/OrnekSorular30012015.pdf
-
Nisan mayis aliminda 60 dan yukari olmaz denilmiş arkadaşlar.
-
@username7 peki netlik var mı sına tarihi ile ilgili.
-
@username7 kardeşim kaynak neresi??
-
@Ömermuhtar hocam ben bunu da anlamadım nasıl bir çıkarım yapabiliriz buradan?
-
@username7 hocam bende dün biriyle konuştum, 100-120 olacak alım dedi. Kaç tane ihtimal varsa hepsi dillerde, takip etmek yorucu oluyor
-
@mehmetsy kardeşim kaymakam adayları kadrosu 317 dolu kadro ise 211 benim burdan çıkardığım bakanlık isterse 2017 de 100 civarı pek ala alım yapabilir..
-
@Ömermuhtar Hocam esasında ya müsteşar beyden veya denginden ya da direkt kaymakam adayları şubesinden bilgi aldırmak lazım, tanıdıklar yoluyla. Aramalarla kibarca sormalarla öğrenilecek bir şey değil:))
-
arkadaşlar müsteşar bey söylemiş muhterem ince. nisan mayis gibi dusunuyoruz ve 60 civari kisi demiş. Bence 100 olsa yine çok iyi olur.