2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@fablo Yeni kitaba gerek yok değişikler 2 sayfa a4 e sığıyor
-
-
@Ömermuhtar Ağustos sonu Eylül başına doğru bekliyorum kardeşim inşallah gelir
-
@Ömermuhtar eyvallah kardeşim:)
-
arkadaşlar aksilik olmazsa eylül de inşallah çalışın siz takmayın ne zaman ılan gelecegıne fılan
-
@username7 100 kişinin 100 ü de torpil. İçeriden teyitli bilgi. İyimser davranmayın. Kaymakamlık hakimlik sayıştay. 1. bile olsanız elerler ki elediler hakimlikte. Ha bu deveyi güderim diyorsanız o size kalmış. Ancak yüksek aldım liyakat var okulum iyi vs. olaylarıyla umutlanmayın diyeyim böyle bilgilendireyim sizi. İyi çalışmalar.
-
@gecegezen Son kaymakamlık sınavında Türkiye ikincisi de ertelendi hatta yüksek puanlılardan alınanlar ziyade düşük puanlılar çoktu
-
@mehmetsy Aynen. Devir boyle. Kimseyi umutlandirmaya hakkimiz yok. Yaparsiniz yapmazsiniz sizin bileceginiz is. Laf ebeligi yapmanin bir anlami da yok. Hazirlanan isin bu kismina daha fazla hazirlansin onceki sayfadaki arkadasin dedigi gibi. Iyi gunler.
-
Son sınavda sıralamam 381 di. Kazananlar listesinde benden puanı düşük 6 kişi vardı. Listede 90+ olanlarda ise çok fazla kişi yoktu.
-
Bende en başta mücadeleye devam aala bırakmak yok diyen taraftaydım lakin mülakattan elenen bir iki kişiyle görüştüm, mülakattan elenmenin acısı yazılıdan geçememenin acısından çok daha ağır. Yazılı bana bağlı deyip geçiyorsun ama mülakatı kabullenmek daha zor oluyor
-
@mehmetsy bu doğru ,niye biliyor musun? mülakatların sonucunu beklerken ister istemez hafiften hayal kurmaya başlıyorsun, mesleği elime alırsam şunu yaparım bunu yaparım diye tahayyül ediyorsun kafanda bunu bilinçli olarakta yapmıyorsun elinde değil yani.
-
Bu gibi sınavları kazanan herkes mesleğe girmeyi haketmiştir. Referansla giren 98 kişi ise torpille giren 2 kişidir emin olun. Referans meselesi bu iş için kesinlikle gerekli .
-
@sbf12345 Mutlaka ki kardeşim ben yazılıda 458.kişi oldum ben bile zor atlattım nasıl bu kadar kıyıdan dönerim diye. Yazılıyı geçenler bakanlığı görüyor mülakatı heyecanı tadıyor, hatta çevreden olmuş gözüyle bakanlar da oluyor, kişi ister istemez mesleğe adapte olur. Olmayınca ayağa kalkması zor olur
-
@mehmetsy evet diğer bir etkende çevre, size tavsiyem şu olsun Allahın izniyle yazılı sınavı kazanırsanız yakın çevrenize bunu söylememeye çalışın adınız lakabınız kaymakam olarak kalıyor mülakattan elenincede sorup dururlar ne yaptın ne ettin diye .o da insanda farklı bir psikolojik baskı oluşturuyor insan ister istemez üzülüyor.
-
@gecegezen 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@username7 100 kişinin 100 ü de torpil. İçeriden teyitli bilgi. İyimser davranmayın. Kaymakamlık hakimlik sayıştay. 1. bile olsanız elerler ki elediler hakimlikte. Ha bu deveyi güderim diyorsanız o size kalmış. Ancak yüksek aldım liyakat var okulum iyi vs. olaylarıyla umutlanmayın diyeyim böyle bilgilendireyim sizi. İyi çalışmalar.
DAHA IYI ACIKLANAMAZDI , TESEKKUR EDERİZ .
-
Mülakatta elenenlerdenim.yeni sınav için hazırlanayım diyorum ama kazansam ne olacak ? Ne hayaller kurduk ama ELENDİK.YİNE ELENECEĞİZ.o süreçte sağlığımız bozuldu ama kimin umrundayız...
-
Böyle diyenler girmesin sınava o zaman neden bunları bilerek bi ümit giriyorsunuz sınava? Ben burda art niyet ararım. Samimi insan madem bu kadar emin sınava bile girmez. Bunun adı bilinçaltını rahatlatmadır ama hak da veriyorum cünkü zor bir süreç ne diyelim Hakkımızda hayırlısını diliyorum hepimiz için.
-
@safiTÜRK69 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Bu gibi sınavları kazanan herkes mesleğe girmeyi haketmiştir. Referansla giren 98 kişi ise torpille giren 2 kişidir emin olun. Referans meselesi bu iş için kesinlikle gerekli .
Laf ebeligi yapmayin dedim o kadar. Torpil/Referans nasil ayiriyorsun ? Apacik bir olayda bile one baska bir kavram atip kacmaya calismayin gerceklerden. Yazdigin seyin tek dogru olan kismi 98 ile 2 yi toplayinca 100 etmesi
-
@username7 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Böyle diyenler girmesin sınava o zaman neden bunları bilerek bi ümit giriyorsunuz sınava? Ben burda art niyet ararım. Samimi insan madem bu kadar emin sınava bile girmez. Bunun adı bilinçaltını rahatlatmadır ama hak da veriyorum cünkü zor bir süreç ne diyelim Hakkımızda hayırlısını diliyorum hepimiz için.
Girmedim. Arkadasim girdi. Direkt olarak bu isin icinde olan kisilerle meslegim geregi ic iceyim. Sordum cevabimi aldim. Burayla da paylasayim dedim. Gerci herkes biliyor diye dusunuyorum. Art niyetli oldugumu dusundurduysem affola.
-
@gecegezen yok kardeşim neden kaçayım ben buralardayım..