2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@selmanersoy instegramina baktim da pek ust akila benzemiyo.osym nin sabah 10 da açiklamasi cocuklugumuzda kaldi.şimdi gun icinde once sinavla ilgili bilgiler sisteme veriliyo ağirdan hissettire hissettire aksama dogru aciklaniyo
-
@mirza 426.sayfada cevaplar mevcut ordan bakabilirsin.
-
@themga eywallah kardeşim benim.
-
Arkadaslar benim alan 19 gygk 6 sizce gelme durumu nedir.( Turkce dahil degil )
Bide bi arkadas aralikta sinav acilacak diye yazmis dogru mudur acaba? -
Son düzlüğe girerken bende hesapladığım netleri paylaşayım,
Gkgy 5 (yönetimli dalgalanmalı esnek kur yazdım, ne olur ne olmaz diye saymıyorum)
Alan 16.5 (kurumsal olmayan/sivil/aktif nüfus yazdım bunu da saymıyorum tartışmalılara dahil edildi diye, bize hepsinin aynı olduğu öğretilmişti)
Diğer ödenti sorusu imkb sorusu zaten yoktu bende, böylece toplam 21.5 doğru 53.75 puan, kısabildiğim kadar kıstım netleri, üstüne ne gelirse kardır -
@can-mavi hocam tahminler 23e kadar düştü mü? Desene bizde de umut var. Ama ben 23e düşeceğini zannetmiyorum.insaallah dediğin gibi olur.
-
@mirza rica ederim ne demek
-
@butimar son 2 haftadır aynı şeyi düşünüyorum , alan ağırlıklı 24 , gygk ağırlıklı 25-25.5
-
@can-mavi mesela 14 alan 10 gk gy gibimi
-
@varolvarol 16 ya 8 kurtarır , ama 14 e 10 kurtarır mi bilemiyorum dostum
-
@can-mavi o zaman can abi 14,5 e 11 kurtarır inşallah
-
@varolvarol pazarlık adettendir , verdim gitti ınsallah kardeşim
-
@can-mavi kardesim bilgine guvendigin yazdiklarindan belli oluyor zaten yorumlarin da cok mantikli ve gercekci cok faydalisn forumdaki arkadaslara Allah razi olsun.
-
@kaya06 sağolasın kardeşim , foruma yazan çoğu kişi gibi benim de bir katkı olabiliyor ne mutlu , 4 yıllık tecrübe diyelim , Allah hepimizden razi olsun , emeklerimizin karşılığını versin inşallah
-
@can-mavi bilginin yanisira tecrube oldugu da belli ve tahminlernn tutacagini dusunuyorm
-
@kaya06 ınsallah kardeşim , az bir zaman kaldı bunu anlamak için
-
@can-mavi %100 kimse tutturamaz ama gercekci olmak lazim bu sinav icin.
-
Arkadaşlar özelden bir soru geldi de cevabını bilemedim sizlere sormak istedim.Kur sorusuna arkadaş cevap olarak sadece dalgalı yazmış.Soruda döviz kuru nedir ibaresini gördüğü için devamını yazmaya gerek duymamış.Bu soruyu tam kabul etmeli mi yoksa direkt yanlış mı kabul etmeli ?
-
Çalışırken denk geldi, zeynel dinler böyle yazmış
-
@themga soru kökünde hangi döviz kuru diye sorulduğuna eminse net bişekilde kabul edilebileceğini söyleyebilirim.