2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kombassankoma önceki sinavi kazandiniz mi? insan haklari için yasin çoban diyorlard1. ben de sipariş ettim bakalim ona çalisacagim. inşallah mahcup etmez
-
son sınavda 66 aldım.bu sefer içerde olurum inşallah
-
Insan hakları nohutcu nun kitabi is gormez mi arkadaşlar
-
ben başladım kpss den bir hafta sonra yükleniyorum bakalım hayırlısı
-
@Mimar bende onu sipariş edicem reşit gürbüzle o yeter galiba
-
@7bitirdibeni daha önce kaymakamlık sınavına girmedim hocam ilk olacak bakalım
-
Selam arkadaşlar Ağustos ta askere gideceğim kaymakamlık sınavına başvurabilir miyim teşekkürler
-
Saçı kazıtmsk mülakatta sıkıntı çıkarır mı yaşayan oldu mu böyle bir şeyler ?
-
Arkadaşlar tarihe çalışacak mısınız? 5 puan için saatlerce video izlemek yada kitaptan çalışmak ne kadar mantıklı? görüşlerinizi merak ediyorum..
-
@7bitirdibeni benim soruma cevap bu olmasa gerek hocam
-
@taromisaki9 yanlışlıkla basmışım Kardeşim senin sorunun cevabını bilmiyorum ama olacağını hiç sanmıyorum
-
Arkadaşlar tarihe çalışacak mısınız? 5 puan için saatlerce video izlemek yada kitaptan çalışmak ne kadar mantıklı? görüşlerinizi merak ediyorum..
-
@7bitirdibeni sorun değil zaten gayet düzgün tip ve saçla gittik yine elendik ama..bi sorayım dedim aklıma takıldı
-
@7bitirdibeni o 5 puan çok önemli bu sınavda.çalış derim
-
@emreblr başvurabilirsin
-
@7bitirdibeni Hocam son sınavı küsuratla kaçırdım, önünüze ne geliyorsa çalışın ama tarihi ilerleyen dönemlere bırakabilirsiniz
-
@7bitirdibeni arkadaşım ben elimdeki tarih notumu bi kaç arkadaşa yollamıştım sorular içindeydi sağlam detaydır isterseniz yollayabilirim video ile zaman kaybetme
-
kaymakamlıkla ilgili bir whats up grubu kurulursa direk orayada yolayabilirim başka arkadaşlarda faydalanır
-
@FreeBoY izmirmibalkesmi@hotmail.com adresine yollarsan bakabilirim dostum. Teşekkürler
-
@7bitirdibeni tamam hafta sonunda kontrol et kardeşim.