2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@öktem_ilteriş Erkenmis yav :((
-
@heroo dostum toplamda değişen alan aslında az ben kaymakamlıkta 2019 da hangileri değişecek gibi sorular beklemiyorum açıkçası.en iyisi şu an değişip hemen yürürlüğe girenleri öğrenmek.anayasa mah üye seçimi ayim gibi mesela.
-
@heroo hocam ben de üç gün önce aldım kanunnameyi. 2017 9. Basım. Anayasa degisiklikleri işlenmediği icin degisikliklerin yer aldigi bir broşür göndermişler o da iş görür diye düşünüyorum. Yeni baskıyı beklemek istemiyorsanız böyle bir güzellik yapmışlar bilginize. Hatta yükleyebilirsem fotoğrafını yükleyeyim
-
Bahsettiğim broşür bu şekilde @heroo
-
Teşekkür ederim arkadaşlar dediginiz gibi yürürlüğe giren kisimlara bakayım o halde
-
@aycan çok teşekkür ederim
-
Biri Ösym'ye mail atmıştı ve yürürlükteki mevzuattan sorumlusunuz demişlerdi. Yani şimdi yürürlükte olan değişiklikler önemli. 2019 da girenler bizi ilgilendirmiyor şimdilik. İnşallah mülakata kalırız da olursa orda sorabilirler diye bakarız sonra.
-
@aycan nerden ne kadara aldiniz?
-
@7bitirdibeni kanunname seti 66.50 idi hocam
-
Arkadaslar birde kaymakamlık Kampı var. Bu kitap hakkındaki düşünceleriniz neler?
-
@ceronimo Hocam ben almadım ama alan arkadaşlar tamamen çöp dedi
-
-
@ceronimo hiç yanaşma o kampa her ders için ayrı kitap bak bende var bu yıl elime bile almayı düşünmüyorum
-
@ceronimo Ahmet Nohutçunun bütün kitapları aynıdır konuların içeriği değişmez.Kanunnamede ne varsa kaymakamlık kampında aynısı var.Kampın ebatları kanunnamenin iki katı olduğu içn sayfa sayısı yarı yarıya az o yzden bi önyargı var herkeste sanırım.Bnde ikiside var bilgiler aynı ama kaymakamlık kampı çalışma açısından biraz daha avantajlı çok fazla renklendirilmş bilgi kutucuğu ve çıkması muhtemel soru kutucuğu var.Odaklanmayı kolaylaştırıyor
-
Arkadaslar siz basladiniz mi çalismaya??
-
Kanunname + tufan Samet özdurak Türkiye ekonomisi + Kutluay kararlı insan hakları siparişi verdim. Sınava hazırlık başlıyor
-
@osaduman niye kaymakamlik kampi degil
-
@7bitirdibeni son sınav ondan çalıştım. O da var aslında da kampın diğer kitapları çok kötü otomatikman anayasa idarede sanki kötüymüş gibi geliyor insana tamamen psikolojik
-
valla ben kursa yazıldım, kurs başlayana kadar da sadece kanun okurum zaten işimle de alakalı kanunlar. inşallah aksatmadan emek verebilirim. kanunname- iktisatta tufan samet makro zeynel hoca mikro. türkiye ekonomisi daha düşünmedim. insan hakları da muhtemelen aöf kitabı ile ahmet nohutçu olacak okuması daha kolay geliyor. kas var. yine bilimum boşluk doldurma ne varsa bakacam.
-
Ben daha başlamadım hocam, Ramazan fena çarptı