@mg_ 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Ahmet nohutçu Kaymakamlık kursunu iptal etmiş sınav ilgili öngörünüz varmı diye sordum yaz ayları dediler.
yaz ayları baya geniş bir zaman dilimi. Sanki hoca da sallıyor biraz.
@gltnyldzz ekim yada eylülde olur inş. Yoksa yetişmez
Selam arkadaşlar nasılsınız çalısmalar iyi gidiyor dur umarım
Ben durağan bir dönemdeyim hocam
senden @paretowilfredo ne bir haber ne selam gelir oldu, yoksa sinav mi iptal oldu ?
Gelecektir inşallah yakında
Şu mülakatlar açıklansada biz de önümüzü rahat görsek güzel olacak mülakata kalmış gibi takipteyim
@mg_ mülakat sayfasını bi kaç gün keşfettim çok gergin orası yorumları okurken durduk yere gerildim
@sbf12345 İyiniyetli bişeyler paylaştım sonra pişman oldum
EN HAYIRLI ZAMANDA OLACAKTIR İNŞALLAH. LA TAKNATU MIN RAHMETİLLAH DİYOR ALLAH. "ALLAHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN". BİZLERE DÜŞEN FİİLİ DUAYI YAPMAK. HAYIRLI AKŞAMLAR VE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.
Arkadaşlar sınavla ilgili olumlu olumsuz bir duyumu olan var mı? Eylül söylentileri ortaya çıkmaya başladı
......................
2-3 Haftaya ilan gelmezse sonbahara kalır gibi ya Hayırlısı.
Ahmet nohutçu Kaymakamlık kursunu iptal etmiş sınav ilgili öngörünüz varmı diye sordum yaz ayları dediler.
@mg_ haydaaa kotu oldu bu
Eğer öyleyse kpss ye yoğunlaşın arkadaşlar vakit kaybetmeyin
Eğer öyleyse kpss ye yoğunlaşın arkadaşlar
@issiz İlan geldikten sonra 8 günlük kamp yapıcakmış
@mg_ 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
yaz ayları baya geniş bir zaman dilimi. Sanki hoca da sallıyor biraz.
Ticari düşünülmüş olabilir, beklenilen talep gerçekleşmediğı için iptal etmiş olabilir, bunu sınav gecicekecek diye algılamayalım derim ben.
@mauro-camoranesi Sekreter kız söyledi Yaz aylarıında genel beklenti haziran dedi