2017 Kaymakamlık Sınavı
-
ARKADAŞLAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN BENİM MERAK ETTİĞİM TEK ŞEY TARTIŞMALARIN GÖLGESİNDE ACABA BU SINAV KAÇ DOĞRU İLE KAPATIR GEÇEN SENE 23 DOĞRU ÜZERİ YAPAN MÜLAKATA KATILMIŞ BU SENE NASIL OLACAK
-
@aliserdar-çetin Benim fikrime göre
Iktisatlı 24 -- 400.
Az iktisatli 25 -- 375.
Iktisatsiz 26 -- 350. -
@aliserdar-çetin Hocam bu soru forumda sayfalar dolusu tartışıldı.Bir kesim 27-28 dedi bir kesim 24-25 dedi.Ama sonuç olarak son noktayı ösym koyacak.
-
@yigitsan bak guzel kardeşim polemiğe girmek istemiyorum herkes sozleriyle kisiligini gösterir... benim kaymakam olup olmadığım veyahut olabileceğim yada olamayacagim ne senin sozunle olur ne de başkasının Rabbim nasip ettiyse olur etmediyse olmaz bende her.iki durumda da elhamdullillah derim. Alinma durumuma gelirse alinmiyorum sadece hassas vir surec olduğunu kimsenin vebaline girme diye oyle dedim. Sadece kendim icin birsey istemedim buradaki guzel dostlarim icinde istedim. Bundan sonra yazdigin hicbirseye cevap vermeyecegim bundan da emin olabilirsin Allah yolunu acik eylesin inşAllah...
-
@aliserdar-çetin kardeşim inşallah sen kazanırsın gerçekten takip ettiğim kadarıyla forumdaki en heyecanlı ve meraklı arkadaşlardan birisin. Kaçla kapatacağı yönünde hep farklı arkadaşların fikrini almak olsun, sorulan sorular üzerine değerlendirme noktasında baya istekli ve arzulusun. Hakkında hayırlısı olsun
-
@aliserdar-çetin Toplam Türkçe dahil 15 alan 11 gy-gk ya da 14.5 alan 11 gy-gk gibi olacaktır muhtemelen 380 ile 400 arası.
-
Bu arada keşke yasaklı arkadaşların farklı hesaplarla buraya dönmelerini engelleyebilecek bir yol olsa, takip ettiğim kadarıyla yasaklı arkadaşlar tekrar buraya döndüklerinde forumda vermiş olduğu kötü intibayı düzeltecek davranışlar sergilemiyorlar tabi istisnaları da var bu durumun ama benim gözlemlediğim böyle.
-
Sürekli sınanan bizlere gelsin..
Ne yaparsan yap olmaz bazen...
Ama o kadar güzel olmaz ki, "Ancak bu kadar güzel olmayabilirdi" dersin.
Ve aklına gelir: "Kadere iman eden kederden emin olur..." -
@oguzhan06 ben her boşluk doğru için 0,5 diye hatırlıyorum hocam
-
@öktem_ilteriş nazan bekiroğlu muydu yoksa yanlış mı hatırladım hocam
-
@bolulu hocam sendende ozur dilerim bir an alinganlik yaptim herkesten ozur dilerim ama yaptigim bir epriyi bu kadar uzatmaninda anlami yoktu sizlerinde yo acik olsun Allah a emanet olun
-
@yigitsan Özür dilemek de bir erdemdir. Biraz stresliyiz hocam siz de kusura bakmayın lütfen
-
@can-mavi 19 ve 20.sayfa linki de yükleniyor
-
13420 de acildi.
-
@sınavzedee Mehmet Yıldız' dan alıntıdır hocam:)
-
@mulkiamir hadi hayırlısı
-
@sofuoglu İNŞALLAH KARDEŞİM SİZDE ÖYLE EMEK VEREN KAZANSIN ÇALIŞIPTA EMEK VERİP TE BEKLEMENİN HAVASI BAŞKA OLUYOR...
-
Arkadaşlar sonuçlar geliyor mu?Ne dersiniz?
-
@kaydı-silinmiş hocam bende uzun zamandir stresliyim @can-mavi arkadasla tartistigim icin beni forumdan attilar cunku @pareto_wilfredo ile @can-mavi arkadasti . Kayirmaciliga gelemiyorum . Bu durum beni cok gerdi. Kalbini kirdigim kalbi guzel insanlardan gercekten ozur dilerim ama bu forumun daha tarafsiz ve adaletli olmasi gerektigini dusunuyorum . Benim onceki hesabimda ne kadar makul yorumlar yaptigimi herkes bilir. Hakkinizi helal edin
-
Sinavdan ciktigimda ne kadar kolay sinavmis dedim.Bunun nesi 23 24 ile kapatmis diye dusundum ama simdi goruyorum ki bu sinavda olay bilmek degil bildigini tam olarak aktarmakmiş.Bir sonraki sinavda buna dikkat etmek lazim.