2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kamikaze kardesim mevzu dagilsin diye dogru ve puan tahminini sordum tartisma uzamasin diye normalde yazmicaktim ona ragmen ama umursayan olmadi zaten bikac arkadas disinda
-
@görünür-el yanlışlık olmuş hocam insanlık hali kusuruma bakma
-
@oguzhan06 Estağfirullah kardeşim
-
@kamikaze Ben Gy - Gk nin standart sapmasının artacağını düşünüyorum. netinizi bulun 2.5 la carpip 24 ü geçiyorsa 10 ekleyin ve 4-5 sayfa once yazdigim puan siralama tablosuna gore yerinizi tespit edin.
-
Arkadaşlar tam dışlama sorum da gittiğine göre türkçe hariç 28 e mi düşüyorum ben? bu crowding out konusunu Türkçeye cevirmekteki uzman arkadaşlaradır sitemim...
-
@bf24 tabiki yalnizca bi kaç soruya bakarak kolaydı diyoruz. Bide çok çalıştığımız icin kolay geldi bunu göz ardı etmeyelim. Yapamasakta çoğuna hakimdik aslında. Yanılgılarla ufak hatalarla yapamadik. Yoksa geneli kolay olsa heralde 40 soruluk bi sınav da rahat 35 yapilirdi. Ama forumda 30u bile gören sayısı son derece az. Kolay olmasi; yapamadığımız sürece bisey ifade etmiyorki.
-
@hayati-kişisi 5te Türkçe gelse iyi vallaha iyiii Hayırlı olsun derecen Hayati
-
Arkadaslar kafami bi tek Ahmet Nohutcunun yorumu karıştırdı. Dogruysa, bu sinavin 26 dan aşağı düşmeyeceği muhtemelen 27ile kapatacagi tahmininde bulunmuş. Gecen sınavda tahmini neydi tutturdu mu bilen var mi? Ne düşünüyorsunuz
-
@butimar Tutturamadı yanlış hatırlamıyorsam 25-28 arası demişti
-
@taromisaki9 Türkçede tek eksigim şu dort boşluk olan kismin son boşluğuna sehrin... ( gürültüsunde) diye uzunca düşündüğüm cevap oldu. Zira sehrin icinde ifadesi anlatim bozukluguna neden oluyordu ve ben böyle spesifik bir cevap tercih ettim. sonlara yakın biraz ukalaligi ele almakta fayda var artik. Çünkü baksaniza tartışmaya açılan cevaplar degil kanuna bilime dayandı.
-
@butimar 9928 iletiyi sabahdan beri okuyorum. 30 üstü yapan bekleyen arkadaşları itina ile aramaya çalıştım. lakin yapan yada bekleyen (30 üstü) kişi bir kaç söz kullanan oldu vuran vurana kaçtı forumdan. değil söyleyen yükseği ima eden, kapı aralamaları dahi tekme tokat atıldılar.( inşlalh eden sayısı azdır çünkü ben dahil çoğu kişi 25 32 bandına sıkışık durumda 30 üstüne çıkan sayısı fazlalaştıkça ekelenecek puan da azalacak kapama noktası da 80 rakamına yaklaşacak. )
-
@hayati-kişisi pazar gecesi eglencesine mi geldigini sandin
-
@kaya06 yok kardeş. pazar gecesi sacmaligi canımı sıktı.
-
@hayati-kişisi iyiymis o zaman. Fikirlerini soyle ama dalga gecme lutfen.
-
@bf24 geçen sene de aynı muhabbetler vardı tabi bu forum için demiyorum henüz yeni üyeyim adam var hiç çalışmamış denemek için girmiş ama forum'u takip ediyor çok kolaydı diyor sınav açıklanıyor 25 27,5 puan alıyor
-
@kaya06 dalga geçmiyorum. hakikati ayyuka çıkarmak adına ironi yapıyorum.
-
@refik-soydam 25-32 bandında sıkışıklık olursa eğer, o zaman dedikleri gibi 26-27ler ile kapatması beklenebilir. Çokta uçuk rakamlar olmuyor tahminler
-
@taromisaki9 hadi ya. 25- 28 demek bi tahmin sayılmaz ki. 25 26 27 28 olmak uzere 4 cesit net ortaya atilip tahmin mi yapılır dostum.yanlislik olmalı.
-
@butimar geçen ki sınav için yapılan 3 bine yakın yorumda genel kanı 26 27 ıle kapaması. galiba üç beyaz tcmb i olayı gibi şok etkisi eden yanlışlar tahminleri şaşırttı gibi. şuanda şok etkisi edecek bir soruya denk gelmedim imkb iptal olacak gibi. ama açıklandığında şok etkisi olmazsa beklen 27-28 bandı geçerli olabilecek gibi duruyor.
-
@hayati-kişisi üzülme cok 28 ler gördük forumda. 2 gün sonra yok oldular. Ne tuhaf adamlarsınız arkadaş ya.git ötede gec dalgani