2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mehmetsy Hadi ya inşallah bunda kazanırız. kaç ay çalışmıştınız?
-
@7bitirdibeni sürekli çalışmam yoktu kardeşim bu nedenle uzun süre çalışmıştım
-
@FreeBoY Öyle bir grup kurmak gerekir aslinda ve giriş için en az 1 not paylaşımı yapılması zorunludur diyebiliriz maksimum 10 kişilik iyi olur bence.
-
-
arkadaşlar ben sorumlu olunan derslerle ilgili detaylı not hazırlıyorum o şekilde de tekrar ediyorum hala başlamayan varsa benim elimdeki kitaplarla işşim bittiğinde kaynak almamış birisine yollamak istiyorum ama bi haftadan önce yollayamam anca bitiririm.birde kitap dediysek pdf yani orijinal değil:)isteyen olursa bana yazarsa sevinirim göndericem kitapları
-
kaynakları buraya yazayım:
reşit gürbüz insan hakları ve idari yapı
4t insan hakları
kaymakamlık kampı
themis turkıye ekonomisi
kanunname 8.baskı -
@FreeBoY pdf ini nerden çıakrttınız
-
@7bitirdibeni ankarada yaşayınca zor olmuyor bunlara ulaşmak:)
-
arkadaşlar bana yazan arkadaşlardan 3 kişiye kaynakları paylaştım adresleri verirlerse inşallah kargoyla haftaya çıkartıcam umarım işinizi görür.
-
@username7 hocam merhabalar gruba giris yapamadim verdiginiz linkten. Yardimci olur musunuz?
-
arkadaşlar daha önce kitap yollayacağım bir arkadaşım vazgeçti kaymakamlık kampı ve ahmet nohutçu 2015 insan hakları fotokopi olarak elimde mevcut isteyen olursa mesaj atsın
-
@FreeBoY kpss şartı yuok deği mi hocam;? bi de ne zaman sınav bilgi verir misiniz?
-
@elif-atılgan kpss şartı yok. Sınav tarihi ile ilgili de sadece tahminler var net bişey yok. Ekim kasım gibi olabilir. Ama net olan şey bu sene kesinlikle kaymakamlık sınavı var
-
@elif-atılgan arkadaşın yazdığı gibi kpss şartı yok 100 kişilik alım bekleniyor inşallah son çeyrekte
-
@elif-atılgan yani insallah yok..
-
@V_FoR_VendettA sanki @paretowilfredo sınavın kesin olarak eylülde olacağı haberini vermişti bize. Böyle bişey hatırlıyorum. Hatta bu haberden sonra kitaplarımı almıştım
-
@paretowilfredo 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Dostlar selamın aleyküm. Bilgiyi teyit ettim ben de. Tarih netlesmemis henuz ama protokol eylul icin hazir su anda. 100 kisi planlanan rakam. Bir aksilik olmazsa Eylül'de sinav. Allah yardimciniz olsun.
Böyle bir ileti girilmiş vakti zamanında
-
@aycan hanım benim herhangi bir şekilde istihbarati bi bilgim yok açıkçası. Ama eylül ekim veya kasım muhakkak kaymakamlık sınavı açılacaktır. Eğer o şekilde kesin bi duyum varsa ki kaynakta @paretowilfredo ise dogruluk payı yüksektir. Ben genellikle ekim kasım gibi kaymakamlık sınavı yapildigi için o şekilde söyledim
-
@V_FoR_VendettA size muhalefet olmak adına değil soran arkadaşı tarih konusunda bilgilendirmek için yazdım hocam
-
Yetkili biriyle görüştüm 100 kişilik alım olacak bu haftaya ilana çıkıyor