2017 Kaymakamlık Sınavı
-
25'in altında doğru yapan duymadım 22, 23 doğru belki mülakata kalır (TAHMİNİM)
-
@a1903 inşallah kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hak eden kazanır 24-25 ve üzeri mülakata kalır
-
Isgucu sorusu hatali gibi sanki hicbiseye uymuyor arkadaş bu nasil soru ya
-
@josef44 Bende ödenti sorusu ile ilgili bu yorumu yapmıştım
-
Issiz+ çalışan+ çalışmak istemeyen bu ne ya
-
En kotu 4 turkce bekliyorum.. tarih 2 de 2...anayasa 4de 3...iktisat 6da 2 ...idare 7 veya 8....insan haklari 4 de 2...trekonomisi 4de 2 (2006 cevabi dogruysa tabi) toplam 22_ 23 gorunuyo ne diyosunuz ? Bakanlik merkez teskilati yerinede bakanlik teskilati yazdim kabul etmiyorum.. 15 gun yerine 15 is gunu yazdim kabul etmiyorum... kisisel verileri koruma kurumu yerinede turkiye insan haklari ve esitlik kurumu yazdim kabul etmiyorum... sansim varmi ne diyosunuz?
-
@kenan65 iktisatta 450 cevabi olan soruyuda MIKTARI sordugu icin 30 yazdim onuda hesaplamiyorum...
-
@a1903 kardesim vallahi gece uyuyamiyorum 22 23 garanti dogrum var 3 4 arasida tartismali ne diyosun olurmu
-
@kenan65 tartışmalı dediğin sorular hangileri?
-
@Dolaylı-tümleç bakanlik merkez teskilati yerine bakanlik teskilati yazdim.. 2006 yazdim tl sorusuna. Turkceyi 4 hesapliyorum en kotu.. iktisatta 450 cevabi yerine miktar sordugu icin 30 yaptim bunlari hesaplamiyorum
-
@kenan65 mesala sapmaya bakiyorum kamu yarari dogru benim. Bozkurt lotus dogru cumhuriyetin ilani dogru iktisatta 2 dogrum var net bunlar napar acaba?
-
@kenan65 standart sapma alan ve gk testi değerlendiriliyor,soru soru değerlendirme yapılmıyor.
-
@Dolaylı-tümleç alan 12 13 arasi genel kultur 10 11 arasi
-
@kenan65 bakanlık teşkilatını bilemem ÖSYM'ye kalmış ama 2006 ve iktisatta 30 yaptığın soruyu yanlış say.
-
Sansim olurmu ne diyosun:(
-
@kenan65 bu sorunun cevabını ben de dahil sınava giren hiç kimse bilmiyor. 3 hafta daha bekleyip göreceksin.
-
Vallahi kendi topuklarima sktim sinavda resmen kisisel verileri koruma kurumu yazdim sildim turkiye insan haklari ve esitlik kurumu yazdim. Anayasada secimlerin yenilenmesini 45 yaptim sonra sildim. Surekliligi sildim tarafsizlik yazdim deliriyorum resmen
-
@kenan65 kalkinma bakanligi yaptim sildim bakanlar kurulu yazdim cildirdim resmen sinavdan sonra yoksa 27 dogrum vardi
-
@Dolaylı-tümleç kardesim sen bilirsin simdi ya sence hic sansim yokmu ne diyosun az cok bi tahminde bulunsan valla kafayi yicem yoksa
-
@kenan65 bu dediğin basit hataları sınava giren herkes yaptı emin ol bende çok basit hatalar yaptım bende üzüldüm ama olan oldu artık geçmişi geri getiremeyiz.