İL GÖÇ MÜLAKAT
-
p35 95ti.ne asil ne yedek vay arkadaş bari yedeğe koyaydınız
-
p35 90 kurum sınavında ilk 20deydim. Mülakatım çok iyi olmasa da iyi geçti denilebilir. Sonuç ne asil ne de yedek. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.
-
@odtüsbky kardeşim teşekkür ederim tercihini yap ankara kadrosu giderek büyüyor inanamıyorum henüz
-
........
-
95 puanla yedek dahi gelmedi
-
hakkıyla liyakatle kazananları tebrik ederim.
-
...........
-
Arkadaşlar yedeklerin hakkı yeni alım yapana kadar mı, yoksa belli bir süresi var mı
-
@barter öncelikle tebrik ederim ben bu sınava girip elendim size birşey sormak istiyorum bu sınava hangi notlara çalışıp hazırlandınız.Sınava girerken bir şey dikkatimi çekmişti sınava gireceklerde hep aynı renkli kapaklı notlardan vardı.Acaba Ankaradaki fotokopicilerden mi edindiler cevaplarsanız sevinirim.
-
@aslıhan yazılı sınavın malum℅20 si bizlere tamamen yabancı bir konu olan yabancılar hk. Ve uluslararası koruma kanunundan soruldu ben genel müdürlüğün sitesinden direk dokümanları indirip oradan çalıştım. Lisans bölümü kısmında da bana uzak olan bazi konular vardi siyaset bilim yonetim bilimi vb. konulara hiç bakmadım zaman kisa olduğu için sadece insan haklarina muratın bir kitabı vardı onu okudum ( ne kadar sağlıklı oldu bilemiyorum).
Bana Sınavı kazandıran sanırım ulus. koruma kanununa Çok iyi çalışmam oldu ki bu mülakat esnasında da işime çok yaradı dediğim gibi onuda direk müdürlüğün sitesinden indirip defalarca okudum. -
ARKADAŞLAR GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MÜLAKAT SONUÇLARINI BEKLEMEKTEYİZ ŞUAN İLGÖÇ MÜLAKAT BİTTİKTEN SONRA KAÇ GÜN İÇİNDE AÇIKLANDI GÜNÜ GÜNÜNE BİLEN VAR MI ACABA BİZİM İÇİN DE AZ ÇOK BİR YOL GÖSTERİR
-
İl göçü kazananıp da evrak göndermeyenlerin yerine ilk 3 yedek bugün çağrılmış arkadaşlar.Haberiniz olsun...
-
@Ragnar-Lothbrok teşekkürler bilgi için kardeşim. Peki bilgin var mı bu yedekler nasıl bir düzenle çağırılıyor ? toplamda 3 kişi mi asil listeden belge teslim etmemiş ? Yani kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir acaba? 71 tane yedek var
-
@Çevreci Hocam önceden ulaşabildiklerimizden başka kurumuları kazanıp evrak göndermeyecek 3 kişi olduğunu biliyoduk.Daha da çıkar mı diye emin değildik ama beklenildiği gibi çıktı.Şimdi il tercihi aşaması var.Belki il tercihi sonucunda beklediği il gelmeyen kişiler göreve başlamazsa yedeklerden sırayla çağırmaya devam edeceklerdir.Ayrıca yine açıklanmayan diğer kurum mülakatlarını da hesaba katmak lazım.
-
@Ragnar-Lothbrok tamamdır teşekkürler. hangi illere açıldı acaba kadro bilgi sahibi olabiliyor muyuz?
-
HOcam İstanbul olur dimi kesin???
-
İller henüz belli olmamış ama gelecek hafta içi belli olur büyük ihtimal
-
ilgöç 500 luk alım yapacakmış dogrulugüu varmı duyan bilen ?
-
@nene-hatun Daha önceden söyleniyodu ama şimdilik bir hareket yok gibi
-
alımın yakın zamanda olacağını sanmıyorum en yakında kpssden 1 ay sonra olur gibi geçen yıl da böyle olmuştu. zaten hemen alacak olsa 71 kişilik alıma 71 kişi yedek ayırmaz. Bu arada yedek bende kaldı gelmesin daha ilan falan