2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Bu gece çok uzun olacak.
-
İnşallah bu heyecanlı bekleyişe değecek bir sonuçla karşılaşırız.
-
artık çatlasa da patlasa da yarın bu iş bitiyor. hayırlısı olsun tekrar herkes için
-
Vurun kafayı yatın arkadaşlar. Ashab-ı kehf gibi gece geçirmeyin. Ben 2019 sınavı bir gün önce açıklanınca ve kimse de bana bu konuda bilgi vermeyince geç öğrenmiştim. Foruma bir girdim, dedim "ne oluyor kardeşim ne bu tantana?" meğerse sonuçlar açıklanmış, bütün değerlendirmeler yapılmış, sağlık olsun dilekleri sunulmuş, kazananlar mülakat çalışmaya başlamış, yeni sene sınavı başlığında öneriler sıralanmış... Ölmüyor insan yani. Sadece "beni niye çağırmadınız arkadaşım" diye hayıflanıyor insan.
-
İçimde yine geçmiş yıllardaki gibi heyecanla bekleyip ulan bu kadar da yüksek kapatmaz be deyip kapatacakmışım gibi bir his var. İnşallah baraj dolmaz
-
@godot37 İnşallah kontenjan dolmaz. Hepimizin temennisi bu yönde.
-
Daha önce hep sınırda bekledim 3 kere kazandım 3 kere kaybettim ilk defa bu sınav dönemi çok rahatım 70 in altında kalmak sınırda sonuc beklemekten daha rahatmış o süreç yıpratıyor gercekten
-
@godot37 acaba son gün heyecanımı nedense içimde bı hüzün var hayra çıksın inslahh yüksek kapatırsa vay halime hüznüme, son saatler...
-
Arkadaşlar 400 değil, 800 kişi mülakata katılacak. En kolay dediğimiz sınavda bile 800. adayın puanı baraja yakın gezinirken ne yüksek kapatması? Sakin olunuz.
-
@azizcemal beni de bu durum rahatlatıyor açıkçası
-
4 mülakata girdim, inanın hiç kazanamasaydım da mülakattan elenmenin hüznünü yaşamasaydım. Bu sınavda 71 aldım, inanın ki hiç heyecanlı değilim kalır mıyım kalmaz mıyım diye. Bu söylediğim sözleri mülakata kalıp elenen arkadaşlar çok iyi anlayacaktır. Elbette sınavı geçmek çok önemli ama tek bu etkene bakıp üzmeyin kendinizi. Emin olun ki sınavı kaybetmenin moral bozukluğu, mülakattan elenmenin moral bozukluğunun yanında vız gelir tırıs gider. Güzel canlarınızı sıkmayın. her şeyin hayırlısını dileyip yolunuza bakın. Hayat devam ediyor.
-
Aklıma takılan bir diğer mesele de yarın resmi tatilde açıklanmama durumu olur mu acaba?
-
@ya-nasip yarın resmi tatil değil
-
@ya-nasip yarın resmi tatil değil. Kurumlar açık
-
@bitmediniz, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
4 mülakata girdim, inanın hiç kazanamasaydım da mülakattan elenmenin hüznünü yaşamasaydım. Bu sınavda 71 aldım, inanın ki hiç heyecanlı değilim kalır mıyım kalmaz mıyım diye. Bu söylediğim sözleri mülakata kalıp elenen arkadaşlar çok iyi anlayacaktır. Elbette sınavı geçmek çok önemli ama tek bu etkene bakıp üzmeyin kendinizi. Emin olun ki sınavı kaybetmenin moral bozukluğu, mülakattan elenmenin moral bozukluğunun yanında vız gelir tırıs gider. Güzel canlarınızı sıkmayın. her şeyin hayırlısını dileyip yolunuza bakın. Hayat devam ediyor.
4 kez kaymakamlık mülakatından mı elendin?
-
@piyemonte doğru sınavda çıksa av olmuştuk o zaman
-
@bitmediniz aynen hocam bene sırf bu yüzden kimse sadece bu sınava hazırlanmamalı hatta mümkünse bu heyecanı önce bir yere atanana kadar ikinci planda tutmalı
-
@godot37 hocam kazanmak ve kazanamamak arasında sürekli gidip geliyorum sürekli hesap yapıyorum netlerim değişiyor sürekli gerçekten beklemek sınava hazirlanmaktan çok zor bir şey
-
@bitmediniz ben de bir başka kurumdan mulakatta elenince çok üzülmüştüm ama bu sınavda en azından yazılı sınavı geçmek mülakata kalmak gerek çevreye gerek diğer kişilere karşı bir ispat oluyor.Bu yüzden en azından mülakat görelim diyor çoğu kişi
-
Herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır...
Kiminin gönlünde bu aslan, Anadolu'nun kapılarını Türklere açmaktır, kiminin gönlünde şehirlerin Azizi Şehri İstanbul'u fethetmektir. Kiminin gönlünde de minimal düzeyde bir ilçenin Kaymakamı olmaktır. Bir yola çıktık arkadaşlar, bu yolun başında ne yapmamız gerektiğini biliyorduk ama sonunda bu yolun nereye çıkacağı bilmeden devam ettik. Yolumuz daha çok uzun, yarın kimlerle yola devam edeceğimiz de belli olacak. Kimimiz buraya kadarmış deyip, hayrın Allah'tan geldiğine inandığı gibi, bize şer olarak görünenin de Allah'tan geldiğine inanıp kanaat edeceğiz. Kimimiz de dolu dizgin mülakat serüvenine geçiş yapacağız.
Burada bulunan bütün dostlarımızın gönüllerinde yatan aslana kavuşmaları ümidiyle. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.