2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
İlan bu hafta gelir mi?
-
@idealim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Çok değerli aday yoldaşlarım bu hesabı yeni açmış bulunuyorum. Hepimizin bildiği üzere çok fazla kitap bilgi kirliliği var. Çok fazla sayıda sahte, bot, fake hesap tanıdığı yeni yetme yazarların kitaplarını öneriyor. Ben sizlere kaymakamlık sınavını iki kere kazanmış bir kardeşiniz olarak ismi bilinmedik, yazarlık geçmişi olmayanların kitaplarından sınava hazırlanmamanızı öneriyorum. Bana da böyle diyorum diye lütfen tepki göstermeyin olur mu. Zehra Odyakmaz, Yasin Çoban, Törehan Özdemir gibi değerli hocalarımızın kitaplarını öneriyorum. Yasin Çoban hocamızın size sınav kazandırma başarısı ortadadır kaymakamlık sınavını 5 kere kazanmış Törehan hocamızın kitapları da ispatlamıştır. Size gireceğiniz sınavlarda başarı garantisi verecek hocalarımız bunlardır. Başka yazarlardan da çalışabilirsiniz çok güzel kitaplarda var ama son çare bile olsa yeni yetme yazarlardan çalışmayın. Akademik yetkinliği, becerisi olan hocalarımızdan çalışın. Bu zorlu maratonda hepimize başarılar diliyorum
ahahaha akademik yeterliliği olan hoca derken? törehan mı? törehanın hiç bi yeterliliği yok abi. adam bu işe bile kızlara iş atmak için girmiş biri.klavyede caps lock açık yazmazsa iletişim kuramam sanıyor. nesi yetkin
-
@butimar reklam paylaşımı yapıp yazmış .. kalite asla tesadüfi değildir.. lakin şıkta adamın soyisimini bile doğru yazamamış.. törehan kendisini akademik kitap yazarı zannediyo..
caps lock açsa gene iyi.. kızın biri yardım istiyor … ancak görüntülü konuşarak yardımcı olabilirim diyor.. normal biri bizim yazdklarmizı görünce kaybolur.. lakin bu bir iki gün çekilip daha hırslanarak geri geliyor.. karakter meselesi.. -
@zeustraus evet bizim zerre-i miskalinden utanc duyacagimiz hadiselerden her defasında yüzsüzce cikip peydah oluyor. psikolojik destek almasi sart bu cocugun. bizim de sinirlerimizi bozuyor her sinav donemi. vebal yani. bir de anlamadigim sey ahmet nohutcu gibi biri nasıl parlatti bunu? neyse daha da yazmayayım törehanı artık. ona sinirlenip sövmekten sinavi kazanamadim bugüne kadar bu sene sinav tarihinde yurt disinda olacagim icin sinava giremeyecegim rahatca saydirabilirim gerci sinava gireceklere basarilar. son not olarak bu alanda calismiş dersler vermis hocalara bakin derim. emel aksac, ozgur ozcan, muzaffer ulusoy, ahmet nohutcu, salim gol, yuksel bilgili gibi ve adını bilmediğim youtube da sondakikaiktisat hesabını kullanan guncel veri paylasan hoca gibi hocalar cok iyi hocalar. neden baska arayis icindesiniz anlamiyorum.
-
@butimar hicbi alanda rakip tanımıyorum demesi koparıyo lakin mezun olmamış olanlar ile olacaklar inanıuor bu serseme.. bunun için yazıyorz .. yoksa kibrit çöpü kadar bile değeri yok…
geçen sene herkesten soru istedi.. birlikte kitap çıkaralm falan.. dedim soru yazmayın buna .. bir kitapta yirmi tane yazar olur mu .. yinede yazp buna verdiler… hepsini kitabına eklemiş.. unutuldu gitti..
ne kadar yazar varsada sorularını kendi kitabnda toplamış eee bi zahmet tutsun kırkbirde kırkbir -
@butimar "ahmet nohutçu gibi biri" derken?
-
@giovani ahmet hoca proflığuyla.. yayınlarıyla kendisini ispatlamış biridir.. burda eleştirel yazı yazılmış.. sorun bu değil sorun ilk kaymakamlk sınavinı 2010 senesinde kazanan birisi 2017 sonrasi nasil oluyorda son haklarında yerle bir oluyor? 2010 nerede 2018 2019 senesi nerede? son haklarda daha başarılı olunmazmı?
2017 öncesi tüm memur atamalarin bile araştırılması lazım. 2017 sonrası bir devlet memuru nasıl oluyorda başka bir kuruma sürgün ediliyor? kendi hokaye sorularını bile cevap veremeyen birisi beş kere yazılı snavda nasıl oluyorda başarı elde edebiliyor? -
@zeustraus İyi okuyun, aksine ispatlayamamış diyor
Kariyeri soru işaretleriyle dolu, sayfa sayfa intihal yapan böyle birinin el verdiği birisinden de bu çıkar işte onu anlatmaya çalışıyorum.
-
T. Özdemir kitaplarını tavsiye etmem hepsi karman çorman sanki sağdan soldan toplanmış sorulardan oluşmaktadır. Ben geçen sene aldım pişmanlığım hala var. Kendisi ayrıca "daha önce yazarlık tecrübesi/geçmişi" olmayanların kitaplarını almayın diyor. Sorarlar sana Turgut Özal Başbakan olmadan önce daha önce başbakanlık tecrübesi/geçmişi varmıydı.
-
100 kişilik ilan geldi, hayırlı olsun herkese.
-
Türkiye Ekonomisi ile ilgili güncel verileri nerden takip ediyorsunuz arkadaşlar?
-
@kethüda çok şükür hocam
-
@giovani ahmet hocanin kitapları da dersleri de verimlidir, akademik gecmisi saibeli olabilir hic bilmiyorum ilk kez okudum boyle biseyi.
idare hukuku örneğiyle ahmet hocanin profesorlugunde yetki gaspi vardir belki bilemiyorum ama isini guzel yapiyor deli deli kupelideki kaymakam gibi isini guzel yap canimi ye.. keske torehan da yetkisiz ama guzel isler yapan biri olsaydi. ama nerden tutsan elinde kaliyor rezalet tamamen. -
@butimar aynen kayıliyorum.. lise mezunu bile deseler ahmet nohutcu başarısı yayınları ile ortada … deli deli küpelide kaymakam gibi.. doktor civanımdaki doktor kemal gibi.. ne kitabını zorla satar.. ne sahte hesaplardan kendini över.. ne birine sarkıntılık… babacan birisi.. törehan da tam gaffur gibi
-
Arkadaşlar alan kısmında neden iktisat yerine ekonomi yazıyor ? Daha önceki ilanlarda da böyle miydi
-
@rgt ikiside eşanlamlı hocam.. tr ekonomiis yerine tr iktisatıda denebilirdi.. korkut boratav hoca tr iktisat tarihi demis.. tr ekonomi tarihi de diyebilirdi.. çok taklmamali..
-
Anladım hocam sağolun
-
Tekuzem nasıl sizce?
-
Merhaba mühendislik mezunuyum yükseklisans olarak siyaset bilimi ve kamu yönetimi okudum sınav şartlarında bu bölümleri ayrı ayrı belirtmiş sınava girebilirmiyim bilgisi olan varmı?
-
@sirnakli girebilir hocam.. herkes her şeye giriyor artık.. bizim elimizde bitek kaymakamlık kaldı