2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
- sıradaki adayın puanı kaç gelir sizce?
-
@faithduprince hocam ortalık karısık daha barajı bulamadık ...
-
800 dolmaz, 600-700 kişi mülakata kalır diye düşünüyorum.
-
@piyemonte, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
70.25 ile kapanış
Kapanmış okuduk kalbime iniyordu. Ben sınav sırasında böyle saçmalamadım
-
@kaimakamaday “yapar” ibaresini de eklemem gerekirdi.
-
@werder-veremem 650 kişi mülakata kalır diye düşünüyorum
-
@kartalbaba, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Herkes bu gönderinin altına taban puan tahminini ve 800'ün dolup dolmyacağı hakkındaki öngörüsünü yazsın bakalım kimler isabet yapacak
Dolmayacak diye düşünüyorum ama bir ihtimal 70.25 yapıp doldurabilir de sanki.
70 ile kapatırsa 600-650 kişi kalabilir.
-
Bu arada ahmetdeniz’ e laf ettik o kadar. Şimdi geldiğimiz hale bakın
-
Linkler ne durumda linkci arkadaslar bugun bekleyelim mi?
-
@faithduprince Arkadaşlar kimsenin ümidini kırmak istemem herkes hakkını helal etsin ancak benim baraj tahminim 73.25 dolmamasi imkansız hep geçen sene kazananların baraj altı olduğu yaziliyor ama benim gibi geçen sene 76.25 yapıp mülakattan elenen ve bu sene 80 yapan arkadaşlarım var ve biride benim umudunuzu kaybetmeyin ama çok da heyecanlamayın toparlaması zor oluyor sonrasinda Allah herkesin yardımcısı olsun Baraj tahminim:73.25
-
@sosyal baraj 73,25 olsun ben birdaha bu sınava hazırlanmam.
-
@kartalbaba 4 yıldır sınava giriyorum, her sene ya 0,25 ile kaçırdım ya 1 puanla, 2020 de 72.5 netim vardı 470. oldum. Bu sene de böyle olucagini düşünüyorum. Netim 2 puan yükselmiş şekilde sıralamadayiz. O yüzden 800 dolmayacak diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
-
Hay kpps ortaöğretim adaylarına yaaa
-
@sosyal, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@faithduprince Arkadaşlar kimsenin ümidini kırmak istemem herkes hakkını helal etsin ancak benim baraj tahminim 73.25 dolmamasi imkansız hep geçen sene kazananların baraj altı olduğu yaziliyor ama benim gibi geçen sene 76.25 yapıp mülakattan elenen ve bu sene 80 yapan arkadaşlarım var ve biride benim umudunuzu kaybetmeyin ama çok da heyecanlamayın toparlaması zor oluyor sonrasinda Allah herkesin yardımcısı olsun Baraj tahminim:73.25
Baraj 73.25 olursa önünde 2 yıl olmasına rağmen bırakırım bu sınavı.
-
@sosyal 400 değil 800 kişi mülakata kalacak o yüzden sanki biraz yüksek dedin hocam ben de 800 dolar diyorum ama baraj da 70-71 arası kalır diyorum
-
@ya-nasip, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kartalbaba 4 yıldır sınava giriyorum, her sene ya 0,25 ile kaçırdım ya 1 puanla, 2020 de 72.5 netim vardı 470. oldum. Bu sene de böyle olucagini düşünüyorum. Netim 2 puan yükselmiş şekilde sıralamadayiz. O yüzden 800 dolmayacak diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
Soru iptalinden sonra mı 470 oldu sıralama. Benim de ilk hali 417 idi. İptal sonrası 480 falan oldu.
-
@ceterissparibuss hocam son 5 sınavda yanlısş hatırlamıyorsam 1 kez 800 üncü adayın puanı 72,75 civarıydı. ki bu sene sınav gercekten degişik ve zordu. bence imskansız 73,25. ama dolarsa da kontenjan benden geçmiş diyip bırakırım...
-
@ya-nasip Hocam öyle demeyin geçen senede aynı konudmalar oldu bu sınav 74 ün üzerinde kapatsın bir daha girmem dediler ama genede girdiler bu sınav bağımlılık girenlerde güzel netler yaptılar isminizde de dediğiniz gibi ya nasip
-
@kaimakamaday evet hocam, iptalden sonra, çok değil 30 kişi fln farketti bende
-
Şuan açıkta 4 kaldı herhalde 2 yds 2 kaymakamlık