2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ceterissparibuss 74.75
-
@ceterissparibuss sınava 3.girisim 2020 de 72.5 2021 de 73.75 hep bir soruyla kaybedince hala tedirginlik var acaba kaydırma yaptım mi vs diye
-
@dervisoglu 72,50 mağdurlarını gördükçe bize üzülüyorum 1 yanlışla mülakat kaçırdık 1 doğruyla bile değil.
-
@kaimakamaday o seneki büyüme oranı sorusunu kaydirmisim bir de
-
@dervisoglu, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterissparibuss 74.75
Rahat ol hocam. Bu net ben de olsa düşünmem bile.
-
Yds başvuruları geldi, bizimki yine gelmedi.
-
Sanki tüm takvimi açıklayacak da kaymakamlık kalacakmış gibi
-
@ceterissparibuss Saat tam 14.00 ü bekledim ve tam o sırada ÖSYM'den bildirim de gelince mini kalp krizi yaşattı. Saat 16.00 yı bekleyelim bari biz de
-
Inat etti yarından önce açıklamayacak.
-
Bu gece uyku yok anlaşılan
-
Dün YDS'yi açıkladı, bugün yeni YDS başvurusu alıyor, ne bu YDS merakı ÖSYM'deki yav. Hele bi kaymakamlığı açıkla önce
-
arkadaşlar sabah açıklanacak 4ü de bekleyip üzülmeyin durduk yere. twit kalp krizi yarattı yine evet ama bugün bence bişeyler oyalananın gece de baya spor falan yapıp vücudu yorup direkt uyuyun.. yoksa kafayı yiyeceğiz topluca
-
yarın belli olacak ak mı kara mı? umarım 70 üstü alan kişilerin hepsi mülakata kalır. ( İnşAllah bende 70 üzeri alabilirim ) ... herkesin gönlüne göre olsun...
-
Arkadaşlar, gerçekten (birkaç istisna hariç) burada yazan tüm arkadaşların kazanmasını temenni ederim şu bekleyiş bile verilen emekleri ortaya koymuşken bunun aksini düşünmek veya istemek ne mümkün, hayırla mutlu olacağınız sonuçlar almanızı bir kere daha tüm emek veren arkadaşlar için Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, hepimiz hakkında hayırlısı olmasını dilerim.
-
herkes saat 16.00 yı da bekliyor bence açıklanacak gibi değil ama işte bir umut
-
@slimreaperr en uzun gece 21 aralık değil artık. 10 kasım olarak değişecek
-
@pareto06 bu gece de az uzun olmayacak hocam
-
Ösym bu sene gününde açıklamaya dikkat etti nispeten diğerlerine göre daha büyük sınavları kaymakamlık acaba erken açıklanır mı diye diye sonuç gününe kadar sitede kamp kurduk bi daha böyle beklememek gerek
-
Bari yarın saat 10.00 da açıklasa 16.00 a kadar sabrımızı su kesmese..
-
Açıklanacak başka bir sınav kalmadığına göre yarın saat 10 da açıklanır.Bu da demek oluyor ki son 17 buçuk saat