GUY MÜLAKATINDAN ELENENLER
-
@j-m-keynes-0, içinde söyledi: GUY MÜLAKATINDAN ELENENLER
@iktisatci-hanim yalnız değilsiniz hocam 87 KPSS puanı ile hem guy hem duy mülakatından elendim birisinde yedekteyim diğerinde yedekte bile yokum yedekte olduğum da gelmez zaten. Puanınız güzel gönlünüzü ferah tutun sizinle beraber bu süreçte olan çok dostunuz var kendinizi yalnız hissetmeyin benim de yaşım 29 ama hala süreci takip ediyorum sizi çok iyi anlayabiliyorum hepimiz aynı derecede yıkıldık ama atama izinleri biraz olsun gönlümüze su serpti artık ilanın geleceği kesin gibi süreci bırakmadan ders çalışmaya başlayınız size şuan tek tavsiyem budur sağlıcakla kalın
dostlar ders calismaya basladiniz mi gecen sene 1 soru ile elendim.guydan yazili sinav icin taktiksel calisma yontemi uygulayam var mi acaba simdiden baslayayim diyorum
-
@elek hocam merhaba bu başlığı açtıktan sonra bana da çok yardımcı oldular . Bi kaç gün önce atanmayan arkadaşım 4 yaşındaki çocugu varken bırakmadı onu gördüm kız atanasıya kadar kimseye bahsetmedi . 35 yaşındaki insanlar dava açıp kazandı . Zor , meşaketli bogazım düğümleniyo ama 89 90 alan adam bırakmasın ya . Grup kuralım , ders çalışalım. Bizi Bizden başka kimse anlamaz . Ben 5 yıl sonra geçen hafta sonu ilk defa kendim için bişi yaptım .Ebru kursuna yazıldım. Çok yorgunuz , bende çalışıyorum ve haketmediğim ücret alıyorum. Nelere para gitmiyo şu 2 ay kafanızı dağıtmak için güzel bir fırsat .
-
@iktisatci-hanim haklısınız. Zaten başka çare yok. Dönüp dolaşıp yine aynı yere varıyoruz. Ben de netflix almıştım mülakattan sonra, film dizi hiçbi şey izlemiyorum yıllardır diye. Yine başlayacağız en baştan. Allah sabır versin hepimize.
-
@elek arkadaşım haddinden fazla üzme kendini bnmde 8. Yılımda nasip oldu ve elendiğim mülakatlara bakıyorum da iyiki olmamış dedim Allah sana da iyiki olmamış dedirtecek sana da nasip oldugunda emin olabilirsin asla ümidini kaybetme gerçekten sabredip emek verenlere Allah karşılığını veriyor inşallah buna inan her zaman bnde sen gibiydim artık elendiğim mülakatlarda kendimi gerizekalı gibi hissediyordum ama son bir gayretle bütün gücümü toplayıp calıstım artık bitti olmaz dediğim noktada oldu her gecenin bir sabahı var bunu bizzat yaşadığım için sana da yazıyorum emeklerine sırtını dönmeden inandığın yolda calısmaya devam et elbet hakettiğini alacaksın tevekkül sabır ve çalışma ile inşallah yolun acık olsun Allah yardımcın olsun
-
@poncik size de, yazan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.İnsan anlaşılmaya bile hasret kalıyor şu süreçte. Aile, eş dost herkesin söylediği tek cümle "takma kafana" olunca, bu hiç tanımadığımız kimselerden gelen destek mesajları daha da kıymetli oluyor. Allah razı olsun. Eminim herkes benzer dönemlerden geçiyor. Kimse kolaylıkla kazanmıyor. Size de hayırlı olsun inşallah. Allah hepimizin bahtını açık etsin. Herkese canı gönülden başarılar diliyorum.
-
Malesefki ilk mulakatlarda atanan 23 yaşındaki insanlar kadar şanslı değiliz.
29 yaşında bende 86 puanla 95 yazılı ile elendim.
Ben evli olduğum için 2 yıldır bebek sürecini erteledim. Yaş da ilerlediği için daha fazla bekletemiyorum. O yüzden bırakmak zorundayım. Ben surece baslamadan önce referans olayına gerçekten kızıp diyordumki ne cok abartiyorsunuz herkesin mi bir tanıdığı var. Ama şahit oldumki çok büyük kesimin tanıdığı var.
Ve bana hic mi kimsen yoktu dedi bu atanan arkadaslarim. Tabi hepsini sildim rehberimden.
250 kişinin atandığı İstanbul kadrosundan elenmeyi hala hazmedemiyorum. Eşimin arkadaşlarının esleride hep hakim , savcı , sağlıkçı , öğretmen.
O cevreden de hızla uzaklasmak istiyorum. Arada sıkıştım kaldım. Yani azınlık da olsak yalnız değiliz arkadaslar. Benimde göz yaşlarım yeni dindi. Hepimiz cok emek verdik. Aksam oturup bir bardak çay icmeden calistim. Evliliğimin ilk yıllarını da heba ettim. Ama değmedi işte. Daha iyisini istemedim hep taşra kadro istedim. Çünkü merkez kadroda calisma imkanım da yok. Ne bileyim. Allah herşeyin en iyisini bilir diyip susuyorum artık. -
@elek hocam canını sıkma. Halkbank mülakatından elenince çok üzülmüştüm. Komisyonda dalga geçer gibi konuştular şimdi bakıyorum iyi ki olmamış belki orası olsa şimdi sayıştayı kazanmamıştım bankada zorlu bi hayat yaşıyordum. Hayat daha neler gösterir.
-
@laffer-0 sayıştay mı? Vay anam babam. Hayırlı olsun, tebrik ederim hocam. Dediğiniz gibi olur umarım. Çok sağ olun.
-
@elek kendimi gördüm sanki..
-
Guy mülakatından elenenler çoktan unuttu , yeni arayışlara girdi, ama ben hala burdayim
-
Çok hüzünlü hikayeler var, okurken insanın içi sızlıyor. Bir de yaşayanı düşün, kim bilir ne haldedir
-
Hazır olun ilan yakın 1200 guy. İlan Kasım - Aralık bandı
-
@ahmetdeniz-0 Hocam Kasım olmasını beklemiyordum inşallah gecikmez
-
@ahmetdeniz-0 Arkadaş dedikleri pek tutmuyor, Kaymakamlığın trolü olarak biliniyormuş:) Fakat Guy ilanı sonbahar gelir kanısı herkeste mevcut.
-
@fiona13 Hocam trollendim mi şimdi sevinmiştim oysa
-
@tugcelim Doğru olabilir bu defa çünkü beklenti o yönde.
-
Kimse ilanin ne zaman gelecegini tam bilemez ortada bi gercek var pareto sitesinde yazmis aralik guy die ama bende merak ediyorum yazili mi ilan mi die? Bende bekleyenlerdenim .33 yasindayim bunun icin kamu bankasindan istifa verdik iki kurumdan ar ka arkaya elendik . Haksiz yere benden dusuk puanlilar girdi .cok yikildim son hakkim acikcasi kpss yede girmedim ama napalim bitti dedim daha da ilan gelmez ve memur olma hakkim bitti dedim simdi bi umut guyun gelme ihtimali var. Simdi guy olup arkadaslar online hakimlik kaymakamlik sinavlarini zorluyo en azindan guyu garanti aldik arkada saglam olunca ne guzel diuorum icimden. Bende gircem ama arkam yok ama denemekten baska carem yok allah buyuk diyelim arkadaslar insallh atanirz. Benim son hakkim. Yine de bi umut iste.umudumu yitirmedim ama cokta direncim yok.