GAİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
-
Bu kurumlarda geçiş oluyor mu? Sınavın kazanılması durumunda Orta Anadolu İhracatçı Birliklerine geçiş mümkün müdür?
-
@he bunu ben de merak ediyorum? Ayrica GAIB calisma yeri Gaziantep mi? Bilen arkadaslar varsa ?
-
@sblue İlanda Gaziantep yazıyor, ancak geçişler konusunda bilgisi olan birisi yazarsa çok iyi olur
-
Geçişler hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgilerdirsin
-
İlanda sözlü sınav yerinde "yabancı dil bilgilerinin ölçüleceği bir mülakat niteliğinde olacaktır" yazmakta. Bu ingilizce mülakatta olacak anlamına mı gelmekte?? Bilgisi olan varsa mülakat hakkında bilgi verebilir mi ?
Çalışma şartları ve maaş durumu nasıldır? -
Birlikler arasındaki geçiş iki birliğin de rızasına bağlı fakat Gaib şimdilik böyle bir şeye izin vermiyor. Başka bir birliğe geçmek için yeniden başvuru yapmak gerekiyor. Ayrıca birlik mülakatlarında ingilizce konuşma oluyor.
-
@haurao, içinde söyledi: GAİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
Birlikler arasındaki geçiş iki birliğin de rızasına bağlı fakat Gaib şimdilik böyle bir şeye izin vermiyor. Başka bir birliğe geçmek için yeniden başvuru yapmak gerekiyor. Ayrıca birlik mülakatlarında ingilizce konuşma oluyor.
mülakatta genel olarak ne soruyolar hocam?
-
@jackal77 Birliklerin sitesine ve ihracatla alakalı bilgilere hakim olmak mülakatta katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bazen genel kültür soruları sorulabildiğini de duymuştum.
-
Mülakat Gaziantep’te mi oluyor?
-
@hick, içinde söyledi: GAİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
ı dil bilgilerinin ölçüleceği bir mülakat niteliğinde olacaktır" yazmakta. Bu ingilizce mülakatta olacak anlamına mı gelmekte?? Bilgisi olan varsa mülakat hakkında bilgi verebilir mi ?
Çalışma şartları ve maaş durumu nasıldır?Bilgim yok ancak cümleden açıkça yabancı dil ile ilgili bir uygulama olacağı anlaşılıyor.
-
Maaş ve özlük hakları konusunda bilgisi olan var mı
-
Daha önce Orta Anadolu İhracatçılar Birliğinin mülakatında güncel ihracat ithalat rakamlarını sordular o yüzden bu konuyla ilgili güncel veriler ve terimlere bakmanız faydalı olabilir. Kurumda kalıcı olup olmayacağınızı anlamak amacıyla da başka beklediğiniz mülakatın olup olmadığını, hangi sınavlara girdiğinizi sordular. Mülakatın bazı bölümlerinde İngilizce devam edebiliyor bu komisyona kalmış bir şey. Tabi buranın mülakatı aynı olmayabilir ama fikir vermesi açısından yazdım arkadaşlar. Başarılar herkese
-
Ege İhracatçı Birlikleri de personel alımı yapıyor ilgilenen arkadaşlar varsa haberi olsun
-
Ocaktaki mülakat Türkçe olmuştu. Samimi bir ortam vardı. Birlik ve ihracat rakamlarıyla ilgili sorular soruldu. Sitesini inceleyip bilgi sahibi olmakta yarar var.
-
@busrao sözlü sınav tarihi verilmemiş sanırım ilanda önceki ilandan ne kadar sonra çağırmışlardı acaba ?
-
@maybeoneday17 Şimdi baktım da son başvuru tarihiyle mülakatın arasında bir ay varmış. Aynı andan birden çok ihracatçı birliğine başvuru yapanlar olmuştu, liste silinip tekrar yüklendiği için bu kadar sürmüştür o da. Yoksa süreç çok çabuk ilerlemişti. Mülakat da 1 gün sonra açıklanmıştı.
-
@busrao teşekkür ederim umarım ticaret bakanlığı ve rekabet kurumu sınavlarıyla denk gelmez
-
Nasılsınız arkadaşlar, p3 puanım 83 evraklarımı toparlayıp göndereceğim hayırlısıyla, sizde durumlar nasıl?
2021 tayfanın yds puan durumu nasıl acaba?
70 ler geçilmiş midir -
İhracatçı birliklerine, birden fazla başvuru yapabilir miyiz? İlanda aksi bir ibare göremedim arkadaşlar. Hem Gaib’e hem İtkib’e başvurabiliyor muyuz mesela?
-
@kamumaliyend bunu ben de çok merak ediyorum, bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirim.