Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
-
@tamehliyetsiz Teşekkür ederim hocam
-
Gümrük 84 puana gelir herhalde dimi..
-
Liste açıklandı.
-
84.80 civarı 600. Kişi
-
@m-ali-44 nerede liste
-
84,82 602
-
@miyopkeynes kariyer kapısı liste yok mail geliyor
-
Geçen sene sağlık bakanlığında müfettiş olup başka bakanlığın müfettişlik kadrolarına başvuru yapan kişi "haklı olarak"eleştirilmişti.O dönemde bu eleştirilerin çoğu Facebook gruplarinda ki yönetici arkadaşlar tarafından yapılmıştı.Şimdi ise aynısı kendi yapmış.Gecen sene müfettiş olmasına rağmen neden ticaret kadrolarına başvurdu merak ediyorum cidden.
-
sınav giriş belgelerinin çıktısı alınabiliyor mu şuan? mailde sınav salon bilgisi geldi ancak hiçbir yerde sınav giriş belgesi benzeri bir şeye ulaşamadım.
-
Arkadaşlar bu idare hukukunda ve anayasa hukukunda genel esaslar diyor. Ne kadarı dahil ne kadarı değil bilen var mı
-
@leviathanhz zannediyorum giriş belgesi yok
-
@kan_uykusu, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
@leviathanhz zannediyorum giriş belgesi yok
Sınav giriş belgesi olmayacak mı acaba?
-
Arkadaşlar 2 Kasım'da bakanlığın sitesinde adayların e mail adreslerine bilgi gönderildiğine dair duyuru yapılmış ancak bana gelen e posta 27 Ekimde atılmış ve sadece sınav salon bilgisi yazıyor. Oturma düzenine dair herhangi bir sıra numarası veya bilgi yok. Size gelen e postalarda da durum aynı mı?
-
@leviathanhz Evet haklısın. Sizin yazmanızla fark ettim ben de bu tarz bı mail bana da gelmedi. Oturma düzenine dair bir şey yok gelen maillerde.
-
@kırmastt sınav salonları yazıyor ama . Onu kastediyorlar büyük ihtimalle.
-
@kırmastt Duyuruda belirttikleri adrese mail attım ben. Herhangi bir cevap gelirse yazarım buraya hocam
-
@kırmastt Mailime şimdi cevap geldi. Sıra numaralarımızı salon kapılarından öğrenebilecekmişiz. Herhangi bir sınav giriş belgesi olmayacakmış kimlik yeterliymiş.
-
@leviathanhz sağ olasın hocam bilgilendirme için.
-
Arkadaşlar sınavda sadece tükenmez kalemmi kullanılacak
-
@kırmastt rica ederim