Kurum Sınavları Için Makro Iktisat Kitap
-
Arkadaşlar kpss sürecinde makroya çalışmadım. Şu an kurum sınavlarına hazırlanıyorum. Makro Iktisat için hangi konu anlatımlı kitaba çalışmalıyım? Tufan Sameti gözüme kestirdim ama emin olamadım. Tavsiyelere açığım..
-
@nonamemen tufan samet için iyi diyorlar, izlemediyseniz youtube iktisat medresesi kanalını tavsiye ederim
-
@lafz teşekkürler videoları duydum. Kitap için arayıştayım.
-
Arkadaşlar hangi kaynaklardan yararlandınız paylaşırsanız sevinirim. Mikroyu başka kaynaktan bitirdim ama zor oldu. O yüzden kaynak değiştirmek istiyorum.
-
tufan samet makro bana kalırsa en iyisi.
-
@kaidenalenko hocam kitabı inceleyemedim. Sayfa sayısı epey fazla. Bunun içinde soruların payı ne kadardır?
-
@nonamemen konularına göre tasnif edilmiş çözümlü çalışma soruları var her ünite bitiminde. 30-60 arası soru var her ünite için genellikle fakat çözümleri çok ayrıntılı esas sayfa sayısını artıran şey o bana kalırsa. sayfaya çok takılmayın bazı konular direkt Para-Banka İktisadının konusu olmasına rağmen hoca işlemiş kitabında.
-
@kaidenalenko teşekkür ederim bu kitabı alacağım sanırım.
-
Arkadaşlar gece araştırdım bu kitabı ama emin olamadım aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum. Nurdan Aslan, Kemal Yıldırım, yüksel bilgili, Erdal Ünsal... Liste uzuyor. Hem içindeki konular, tasnifi ve kitap düzeni açısından sınav odaklı, hem de konuları ezberden değil de temelden kavratan bir kitap seçmem lazım. Hızlı bitirebileceğim akıcı bir kitap. Başlığı up yapıyorum. Tavsiyeye açığım hala.