Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
@sadaretkethüdası ulaşamıyorum*
-
@sadaretkethüdası anladım. var daha epey zaman düzeltilir hemen umarım. bu arada iki mülakattır birlikte giriyoruz sizinle. Bol şans diliyorum tüm samimiyetimle. Gönlünüzce olur umarım bu sefer
-
@3pruu kuruma gelerek hallettim, geçen sene de girdiğim için ufak bir sıkıntı olmuş sanırım. Teşekkür ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
arkadaşlar sorusu olan ya da mülakat hakkında bilgi vermek isteyen varsa buradan yazsa hem daha etik hem de daha kolay olur bence. Özelden aynı sorulara aynı cevapları vermek zorunda kaldığımdan ve halihazırda çalıştığımdan cevap yazamayabiliyorum. Bir de en azından forumdan kaç kişi mülakata giriyor ortam nasıl gibi konularda hepimiz bilgilenmiş oluruz. 2020 de girdim ben mülakata. Genel olarak ortam çok gergin değildi. Ama yanlış yönlendirmek istemem iki yıl geçti. Daha çok cv ile ilgili soru gelmişti bana ve ingilizce konuşmam da istenmişti. Başka sorusu yorumu olan varsa buyursun. Özelden sürecin başından bu yana iletişim kurduklarım dışında cevap yazamadıklarım af buyursun
-
@3pruu Hocam şimdiden mülakatınızda başarılar dilerim. Ben de 2021'de iletişimin mülakatına girmiştim. Genel olarak yapmış olduğum stajlardan, kurumun birimlerinden, Cumhurbaşkanlığına bağlı ofisleri ve politika kurullarını, akademik anlamda ise bölümümle alakalı sorular sorulmuştu. Ortam genel olarak sohbet havasında geçmişti. Kurumun birimlerine, Cumhurbaşkanlığı'na bağlı kurumlara, başkanlığın yayınlarına vs çalışabilirsiniz.
-
@o1u9 hem güzel dilekleriniz hem de verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Mutlaka dikkate alacağım deneyiminizi
-
@3pruu Rica ederim Hocam
-
Merhaba mülakatlar başladı bugün. Girecek herkese başarılar şimdiden
-
@3pruu teşekkür ederiz hocam size de başarılar:)
-
Mülakata giren arkadaşlarımız tecrübe ve deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?
-
Arkadaşlar başkanlıktan aradılar. Çok fazla gelmeyen varmış. Mülakatım erken saate alındı.
-
@3pruu ne kadar saat öne alındı? Kaç kişi çağrılmış mülakata? Bir de ne sordular ?
-
@dortmundlu girmedim henüz bilmiyorum kaç kişi olduğunu 1 idi 9 oldu saat
-
@3pruu yarın gelmeyecekleri nasıl kestirmisler acaba? Herhalde carsambanin gelişi salidan bellidir dediler
-
@dortmundlu hiç bir fikrim yok. Ben de anlam veremedim yoldaydım iletişim kısa sürdü
-
@dortmundlu siz girdiniz mi
-
@3pruu yok daha gireceğim. Herkes gibi merak içerisindeyim ve biraz heyecan.
-
@3pruu, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
Arkadaşlar başkanlıktan aradılar. Çok fazla gelmeyen varmış. Mülakatım erken saate alındı.
Vay arkadaş yaa milletteki rahatlığa bakar mısın sen birçok kişinin hayalini kurduğu bir kurumda yazılı sınavı kazan mülakata davet edil sonra mülakata gelme
-
@3pruu nasıl geçti? Neler sordular ? Geçmiş olsun
-
@dortmundlu sağolun iyiydi. Bir kurumla ilgili bir güncel bir de alanımdan sordular. Zaten çok kısa sürdü. Rahat olun çok zorlayıcı bir mülakat değildi.