Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
Çoook zordu
-
@3pruu katılıyorum. Matematikte grafik ve yüzdelik dışında neredeyse hiçbir soruyu bilerek yapmadım. Tarih ve sosyoloji de salla. Uluslararası kuruluşlarda geçen yıllara ve çalışmama göre çok daha farklı sorulardı. Arapça da da zaman sorunu yaşadım ve kafam patladı. Ama şükür bir şeyler yaptım bakalım sonuç nasıl gelir herkese geçmiş olsun.
Katılım ne durumdaydı bilen var mı? Benim sınıfım tahminimce hep arapçadan girdi toplam 12-13 kişi gelmeyen bir kişi vardı sadece... Yani başvuran girdi sınava ve millet canavar maşlalah. Sonuçlar hızlı açıklanır umarım. Hak eden ihtiyacı olan da mülakatı kolaylıkla geçip yerleşir...
-
Bir önceki sınava göre kesinlikle ingilizce daha rahattı genel kültür kısmı orta-zor denebilir. Optikte 241/1343 yazıyordu burdan sanırım giren kişi sayısı 1343 diyebiliriz.
-
@hawelmo güzel çıkarım. 1300 civarı kişi
-
Geçen sınava zor dediğim için o sınavdan özür diliyorum...
-
@sadaretkethüdası fantezi üstüne fantezi yapıyorlar. Acep ne kadar zorlaştırabiliriz diye deniyorlar
-
Neden sonuç sorusu yanlış amaç sonuç o cümleler
-
Hatırladıklarım eastmed idil birer Fatma girik
-
@3pruu 1-2-3 yapacaktım vazgeçtim. Sadece 1 yaptım. İçin yerine amacıyla koyulunca hepsi amaç sonuç gibi geldi 1 hariç
-
@fmcurmen ben de 1 2 3 yaptım ama neden değil amaç cümleleri
-
-
-
Anlatım bozukluğu sorusuna artık olan şık
-
geçmiş olsun arkadaşlar. valla ben son yds den 92 aldım. okuma yapmaya da devam ediyorum soğumamak için. ydsden daha zor sormalarını beklemiyordum sjjdjd. hakkimızda hayırlısı olsun
-
Yine ikinci sınav yapılmaz diyebiliriz sanırım
-
@sadaretkethüdası dediğiniz gibi önceki yıllara göre daha zorsa 1300de 100 kişinin geçmesi bile çok da mümkün görünmüyor
-
Yalnız optikteki sayının sınava giren sayısı olduğuna emin miyiz? Geçen sınava 7 bin kişi girdi, birden 1300lere düşmesi çok mantıklı gelmedi bana
-
Arkadaşlar aklınıza gelen soruların cevaplarını yazar mısınız
-
Genel kültürde hatırladığım cevaplar
İdil birer
Fatma Girik
Zigana tüneli
Asean
Kariyer -
İletişim başkanı görevi
İdil biret
Fatma girik