2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
31 Mart...
-
@siyahadam bu cuma gelir mi hocam yazarsanız seviniriz teşekkürler
-
@siyahadam ne zamana kadar üstad?
-
güncel...
-
Arkadaşlar mart ayının 15-20 si için sıkça tarih veriliyordu duyumculardan. Keza bu cuma açıklanacağına ilişkin de celal araz hocanın paylaştığı teyitsiz duyumu var. Acaba sizlerden bu yönde duyum alan var mıdır? Bu cuma ihtimal dahilinde midir ?
-
Bakanla henüz toplantı yapılmamış ve bakan urfada sel felaketiyle uğraşıyor bu hafta mümkün görünmüyor
-
@kerberos yok öyle bi duyumu hocanın. Nerden okuyosunuz.
-
Celal hoca sadece canlı yayında bakanlığın göreve başlangıç noktasında aynı kararda olduğunu, bu yüzdende martın ikinci yarısında sürecin tamamlanması bekleniyor demişti. Bende aynı kanaatteyim. Eğer Mayıs başında göreve başlangıç yapılacaksa mart bitmeden nihai listenin açıklanması gerekir.
-
@109-dönem 24 veyahut da 31 Mart diyebiliriz o zaman sanırım. Bu tarihlerden öteye gitmeyecek. Yani inşallah.
-
@hiyerarşi bakanlık görev başlangıcı için plan değişikliği yapmadıysa tahminler o yönde. Ama açıklanması 1 ayı bulabilir duyumları da var bakanlıktan.
-
Sohbete çok yazan olmuş. O gece bu gece değil.
-
@Amirim-0 açıklanma zamaniyla alakali öngörünüz var mı ?
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Amirim-0 açıklanma zamaniyla alakali öngörünüz var mı ?
Hiç beklenmedik bi zamanda ansızın gelebilir. Fazla uzamaz öyle aylarca
-
Bu gece açıklanacağını sanmıyorum. Ama bir sürpriz olur açıklanırsa bunu, tüm pgm ekibi ile bakan yardımcılarından ikisinin bugün bakanlıkta oluşlarına bağlarım.
-
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
-
@PolatAlemdar bu foruma girip bu mesleğe gönül veren hepimiz seninle aynı duyguları paylaşıyoruz. Fakat burası duyum amacıyla haberleşme için kurulan bir platform. Lütfen şahsi sosyal medya hesabınız gibi konu dışı paylaşımlar yapmayın.
-
@Eco-III öncelikle güzel üslubunuz için teşekkür ederim. Konuyla alakalı paylaşım yapılmayınca bende böyle özel günlerin telaffuz edilmesinin memnuniyet oluşturacağını düşündüğüm için bu paylaşımları yapıyordum. Forumda eğer böyle genel bir kanı varsa bende bu hususta biraz daha dikkat ederim. İyi günler.
-
@Eco-III +1
-
Önümüzdeki 2 hafta içerisinde açıklanmayacak da ne zaman açıklanacak ? Seçim, kampanya süreci, adaylığa başlama planı vs. bence çok olağanüstü bir şey olmazsa son iki hafta içinde nihai liste hazırlanır.
-
iyi haftalar dostlar. bu cuma geliyor mu diyoruz inşallah
benim bir duyumum yok aman yanlış anlamayın.