2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@108-dönem eski duyumculardan hocam
-
@108-dönem what are you doing hoca?
hoca says:
- i am mayaliying the lake..
-hoca come on you can not...
and the village guy said:
-hoca come on.. come on hoca what are you doing there?you can not maya the lake..
and hoca surprised..and hoca turns him and smileys and said that:
-what if its happens..
-
Güncel bir duyum alan var mıdır?
-
@kerberos az daha sabır
-
Hocam mesele sabır da değil aslında, bu kadar duyum ve bilginin çıkmadığı başka bir süreçte olmadı sanıyorum. Bir gerginliğe yol açan da o. En azından ne aşamada olduğu vs. bilinirdi. O kadar farklı şeyler söyleniyor ki, bir taraf daha güvenlik soruşturmalarının devam ettiğini söylerken bir taraf listenin şekillendiğini söyleyebiliyor. Birbirine yakın şeyler de değil nihai olarak.
-
@amirim-0 üstad bu hafta açıklanması için siz ne diyorsunuz?
-
Bu yıl şunu gördüm, birden fazla mülakata kalan adaylar çok sakin. Öğrenmişler işin mutfağını, mülakat sürecinin dinamiklerinin farkındalar. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar
-
@baybarstr ya da herkes başka bi yerde toplandı duyumlar havada uçuşuyor. biz burda kaldık
-
@108-dönem yeni duyum var mı hocam
-
@108-dönem hocam sizi görünce sormak istedim bakanlık yeni alıma sonbahar gibi mi çıkar yoksa 2021 de olduğu gibi yaz ortasında bir alım olur mu
-
@108-dönem eyvallah hocam değerli bilgilerin icin
-
@108-dönem teşekkür ederiz hocam paylaşımlar için. İnşallah tanıdığımız bildiğimiz 108.dönemsindir:)
-
@108-dönem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
111.Dönemin son iki gecesine girdik. Bu gece yada en geç yarın gece nihai liste gelecek. Listeler tamamen Bakan Bey de artık. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Vira Bismillah !
Hadi bakalım yiğidim.)
-
@amirim-0 sizcede gelme ihtimali var mı
-
Bu konuda henüz bakan beyle hiçbir toplantı yapılmadığı duyumu sağlamken bugün ya da yarın açıklanacak olması bana gerçekçi gelmiyor. Tabi bakan beyle bütün gün sadece bu konuda çalışılarak iş nihayete erdirilmeyecekse.
-
@hedeff, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim-0 sizcede gelme ihtimali var mı
Bence bu hafta değil
-
@anadolum 1 ay oldu mülakat biteli. Hiç toplantı yapılmadı duyumu da bana cok gercekci gelmiyor.
-
Merhaba 111. Dönem Vatanına Milletine bağlı, en çok emek vermiş yeni mülki amirlere hayırlı olur inşallah. Can Mavi ve bizi hatırlayanlara selamlar.
-
@siyahadam duyum var mı duyum sende hocam
-
@siyahadam hocam duyumunu bekliyoruz insallah