2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@cevatcobanli444 geçerli olur zaten hocam 2 yıl geçerliliği var sınavın
-
Yok geçerli olsun zaten de "2024 kpss olmadan ilan gelirse" vurgusu yapmak istedim. İlginç bir şey olabilir. Türkiye'de olmaz diye bir şey yok.
-
2023 yılı içerisinde sınav olacaksa KPSS şartı olmadan yapılır. Bu yıl sınav olmayıp 2024 yılında yapılacaksa 2024 KPSS’den sonra kaymakamlık sınavı gerçekleştirilir. KPSS şartının da yıl bitmeden yeni kanuni düzenlemeyle birlikte açıklanması gerekir.
-
Yarın kura töreninin saatini biliyor musunuz ?
-
@jd-can6290 bilmiyorum, tüm umutlar bu gündeydi bakalm neler çıkıcak
-
Bu yıl KPSS 'siz sınav olmayacak.2024 KPSS a'ya hazırlanın arkadaşlar.
-
Amirim 0 12 Kasım sınav dediniz hayırlı olsun dediniz
-
Mutlak surette bir duyum mu aldınız
-
Kura töreni saat 2 de arkadaşlar
-
Her Duyum paylaşan değil ama böle net ifadeler kullanan yukarıdaki arkadaş gibi itibar etmeyin arkadaşlar bizi yanlış yönlendirenler net ifade kullananlar oldu
-
Aralık sonunda bir sınav olacak inanıyorum.
-
Bu sene sınav olmayacağını düşünüyorum.
2024 eylül ekim gibi olur tahminimce. -
Malesef arkadaşlar, kura çekiminde herhangi Bi söylem olmadı
-
12 Kasıma başka bir sınav konulmuş
-
1988 doğumlulara geçmiş olsun
-
Edindiğim bilgi bu sene sınavın yapılmasının zor olduğu yönündedir. Ayrıca Kpss şartı ile alakalı olarak P32 puan türü, 80+ puan ve 20 katını içeren husus konuşulmakla birlikte P32 dahil bir kaç puan türü daha eklenmesi de konuşulan konular arasında yer almaktaymış. Tabiki bütün bunlar duyumdan ibarettir. Belirsizlikler zaman içerisinde Resmi makamların açıklamasıyla netleşecektir.
-
Gerçekten çok garip, kesin kasımda sınav var söylentisi var derken Bi anda kesin sınav kesin yoka dönmesi, Kasım duyumlarının uydurma oldugunu da düşünmüyorum. Ama ne oldu da Bi anda devran döndü
-
Duyumların hepsi doğruydu 12 Kasım için çalışma vardı bakanlıkta üst düzey birinden duyduğum cümle aynen şuydu 12 Kasım hazırlığı var ve son kpss siz sınav olacak denildi ancak bakan bey müdahale etti sınav belirsizliğe düştü
-
@sncr bakalım netice ne olacak
-
Piyasa yazarları çizerleri hâlâ umut veriyorlar, hiç kimse umutlanmasın.