2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
Herkese iyi çalışmalar. Kaymakamlık mülakatlarında mülkiye mezunlarına öncelik mi tanınıyor yoksa her mezuna eşit mi davranılıyor? Taşra üniversitesi ayrı mı var mı? Özellikle siyasaların isimlerinin konulduğu üniversite mezunlarına önyargılı yaklaşılır mı? %90 mülkiye mezunu, %10 diğer üniversite mezunlarını aldıklarını okudum başka bir platformda. Bu doğru mu?
-
@moonfeel aöf değilse üniversitenin bölümün hiç önemi yok. ankara siyasal hikayesi 30 yıl öncesinin olayı.
-
@110mia110 Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar 100 Mia alınır mı bu sene?
-
@mia2023 hedef 100
-
@110mia110 AÖF için neden böyle, hiç mi şans yok. Gazi Mühendislik mezunuyum halen kamu kurumunda uzman yardımcısıyım, AÖF kamu yönetimi diplomam ile şansım olur mu acaba, kaymakamlığı denemek istiyorum
-
Kaymakamlık sınavına hazırlanan arkadaşlarım, bilgi paylaşımları yapabiliriz.
-
@gizems ilk giride arkadaşın yazdığı kanunlar önemli.
-
@kethüda görüntüleyemiyoeum kaldırıldı mı acaba?
-
Arkadaşlar var mı sınav duyumu olan yıl için olacak mı?
-
@110mia110, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@moonfeel aöf değilse üniversitenin bölümün hiç önemi yok. ankara siyasal hikayesi 30 yıl öncesinin olayı.
Aöf mezunlarının burada hiç şansı yok mu demek istiyorsunuz anlamadım adam o kadar yazılı sınava girebiliyor bu hakkı var üstelik sınavı kazanıyor mülakata kalıyor bu hakkıda var bu aşamadan sonra sırf aöf mezunu diye bi bahane bulup yollayamazlar bu adamı yani sizin kendi düşünceniz mi bu yoksa duyumunuz mu anlamadım
-
Beyler gerçeklerden bahsedeyim size iki satır.
Bu meslekte sınavda asgari puanı aldıktan sonrası sizin referansınıza kalmıştır. Mülakat sürecinde de yok şu okul mezunu yok dil puanı var yok yaşı genç/fazla yok mülakat salonuna girerken baş selamı vermedi gibi şeyler oyun eğlencesidir işin. 2022 sınavında kazanan nihai listede benden düşük puanı olan 170 kişi vardı. Barajı geçmesi yeterli olan çok fazla liyakatli (!) kardeşimiz vardı. Çok çok çok güçlü ve umut vadeden bir veya birden çok referans bulmadan ders çalışmaya bile başlamayın.
Gerçekler bitti. şimdi devam edebilirsiniz
-
@kerberos Daha bugün haberlerde çıktı yazılı sınavda barajı zar zor geçmiş iktidarın belediyesinde çalışan birinin oğlu iç işleri bakanıyla fotoğrafı olan biri mülakatı geçmiş.
Ne acıdır ki mülakatın kaldırılmasının gündemde olduğu şu günlerde hala şu olaylar yaşanıyor. -
https://twitter.com/ibrahimuslu55/status/1648082451363774465?s=46
Yaş şartı ile alakalı anket var, katılım sağlarsınız sevinirim
-
Sınava girecek olan ve maddi durumu olmayan varsa bana ulaşabilir. Elimdeki güncel sayılabilecek üç dört kaynağı verebilirim. Evde durması ya da çöpe gitmesindense bir kaç kardeşime faydası olsun.
-
Merhaba ben alablirim uygun fiyata verebilirseniz çünkü kitaplar aşırı yüksek yeni kaynak alamıyorum letgodan vs alarak çalışıyorum ama güncel değil onlarda hala elinizde duruyorsa özelden yazabilirim size
-
Arkadaşlar merhaba.
Benim de elimde çok güzel notlar ve kitaplar var. Ankara içi elden teslim edeceğim. Batıkentte oturuyorum. Gelip alabilecek varsa ücretsiz vereyim faydalansın. Dm atarsanız cep numaramı yazayım.. allah bu yola giren tüm aday arkadaşlarıma çalışma azmi versin, selametle -
Status Kaymakamlik Çalışma Kitabını daha önce kullanan oldu mu, tavsiye eder mısınız?
-
@öktem_ilteriş ben 2020 yılında almıştım ve hiç beğenmedim. Kopyala yapıştır sorular. Düşünmeye sevk eden ve iki üç kademeli sorular yok gibiydi. Şişirme bir kitaptı. Üç yılda geliştirmedilerse ben önermem.
-
Merhaba arkadaşlar. Forumla alakasız bir sınavı soracağım ama giren arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ederim. Malum 3 Eylül'de Sayıştay sınavı var ve sınava 103 gün var sizce bu kadar bir zaman bu sınavı kazanmak için yeterli olur mu daha önce bu sınavı deneyimlemiş arkadaşlar ne düşünüyor.