2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@ceterissparibuss Ozaman ya millet yeterince yüksek yapamadı (90 üstü ağırlıklı olarak) konuşmuyor, yada çok daha yüksek yaptılar nasılsa garanti diye konuşma ihtiyacı hissetmiyolar
-
Aslinda her sene tek tutturan gordum yigit hoca 90 eksi bir arti bir ve geneldede hep arti bir oluyor bakalim
-
@abcsahin millet yüksek yapıp konuşmuyor
-
@abcsahin, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@ceterissparibuss Ozaman ya millet yeterince yüksek yapamadı (90 üstü ağırlıklı olarak) konuşmuyor, yada çok daha yüksek yaptılar nasılsa garanti diye konuşma ihtiyacı hissetmiyolar
kimse yaptığından emin değil bence. yüksek beklediğini söyleyip 3-4 net altında gelen çok gördüm.
-
@ceterissparibuss hocam ben 88 kusur dedim ama 90 kusur bence ama turkce oyle bir carptiki beni hatirlamiyorum misal cogu kiside net hatirlamiyor ve yanlis sik isaretemeye cok meyilli bir sinavdi cogu kisi kontrol bile edemedi optigi
-
@herseye-rağmen düz mantık geçen yıllar ortalama 71 72 net kapattıysa bu yılda soruların üzerine 20 soru daha eklendi, bu 20 soruyu da göz önünde bulundurursak 92 nete karşılık geliyor:)
-
@abcsahin iceldigi yerden kopsun belirsizlik en kotu muspet yada menfi sonuc ne olursa olsun bu durumdan iyidir
-
@abcsahin evet çok düz olmuş sorulan 20 sorunun 20 si de doğru yapılırsa 91-92 ediyor
-
@abcsahin düzlükten değil de 91-92 ile kapatır
-
Geçen seneki alan soruları ile bu seneki alan soruları arasında ahım şahım bir fark yoktu. İki senenin alan net ortalaması aşağı yukarı aynıdır. Ancak geçen seneki gy ile bu seneki gy arasında fark var. Dolayısıyla adayların genel performansı artmadıysa taban puan geçen seneye düşecektir mantıken.
-
@BernardKissenger hocam acaba çevrenizde kaç kişinin puanı 91-92 nin üzerinde
ya da buraya yazdirdiniz mı acaba? -
@districtgovernor çevremde 91’in altında kimse yok hocam
-
@iste kac kisi hocam? mesela benim cevremde 4 kisi sinava girdi bunlardan 4 ünün de mulakat tecrubesi var ve 91 ustu 1 kisi var %25.
-
@BernardKissenger 300 kişi var mısınız hocam ona göre umutlanalım.
-
@öktem_ilteriş açıklandığı zaman öğrenirsin hocam. Böyle davrandığınız için zaten kimse puanını yazdırmıyor buraya. 95 üstü yapan adam gelsin buraya puanını yazsın bir size bunu ispatla uğraşsın işi gücü yok
-
@BernardKissenger hocam aslında basit bir soru.. Yani soyle de diyebilirsiniz kesin sayi olmasa da 15, 20 kişi mesela. Ya da 30,40 kisi veyahut 3,5 kisi niye gizem var ortada?
-
@BernardKissenger hocam bu gune kadar herkes rahat rahat puanini yazdirdi buraya gecen seneki sayfayi acip bakarsaniz uzun listeyi gorursunuz kimseden de ispat istenmedi. Demek ki yuksek alan arkadaslar bizim baskimizdan cekiniyor algiladim
-
@BernardKissenger kardeşim sen 3 gündür buradasın ben öncesi de olmakla birlikte bu hesap 2017 den beri burada, bu yıl da nasip olursa 4. mülakatın beklentisi icerisindeyim, benim cevremde bu kadar kişi yok.
Sana ve çevrene başarılar yolunuz açık olsun.. -
@BernardKissenger Bir arkadaşımız 101 net yazdı, görür görmez tebrik ettim. Biz sadece bu sene neden bu kadar az kişinin net yazdırdığını düşünüyoruz, başka hiçbir şekilde kimseye bir şey söylemeye hakkımız yok, öyle bir derdimiz de yok.
-
@öktem_ilteriş ben de 3 yıldır buradayım. Bunların hesabını mı yapacağız şimdi? Bir grup sınav iptal olsun diyor bir grup sorular iptal olsun diyor bir grup taban düşük sınav çok değişikti herkes düşük yaptı diyor. Yüksek yapanlar da haliyle sessiz kalıyor. Ben bile taban puan tahmini yaptım diye çok mu çevren vara geldi durum. Yok estağfurullah benim çevrem yok, senin çevren var 2017’den beri buradasın, çevren düşük yaptıysa düşük kapatır o zaman diğerleri kim ki